Van olyan hely Budapesten, ahol cigany szarmazasu emberek ossze szoktak jonni?
Elsosorban tarsasagot keresek. Ha lehet, akkor minel ertelmesebbek legyenek es fiatalok. Vagy esetleg vannak a felsooktatasban ilyen cigany klubbok vagy hasonlok?
Gondoltam majd az egyetemen (ELTE) keresek magamnak baratokat, de ra kellett jonnom, hogy rajtam kivul szinte mindenki feher, igy elegge kivulallonak erzem magam.
31# apád is lehetett volna náci és nem lenne most ilyen redvadék gyereke. Ugye milyen jó érzés? Amúgy meg ha elolvasnád hogy a cigányok felé nincs olyan hogy rasszizmus mert nem a bőrszìnük miatt utáljuk őket hanem azért amilyenek.
Amúgy utálod az oroszokat? Mert akkor biza te is náci vagy
33# jelents . De először tanuld meg mi az a fasiszta mert az nem egyenlő a nácival de csak tanultad már ha már elballagtál 8.-ból merthogy ha még nem akkor magát a gyk-t se használhatnád.
Komcsiknak sincs itt helye
33# amúgy meg semmit nem vétettem a gyk szabályai ellen . És ha jól tudom az ideológiák nem adnak indokot arra hogy tiltsák bárkit. De amúgy meg ha ennyire véded őket akkor ne merészelj magyarul beszélni se ír a tanuld meg lóvárit és beszélj úgy.
34# te meg álmondj ha akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!