Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit csináljak ha valakit már...

Mit csináljak ha valakit már régóta meg akarok ismerni, de nem tudok vele kapcsolatba lépni?

Figyelt kérdés

2019-ben olvastam először a válaszát, sajnos 2013-as...

Valami oka van hogy több így megfogott valami anonim válaszadó.

Vajon mi történt vele 2013 óta? Hogyan alakult az élete? Évről évre eljönnek nekem ezek a gondolatok, és egyre erősebbek lesznek! Egyre jobban meg akarom találni, ismerni azt a válaszadót!!!

#ismerkedés #erős kíváncsiság
2022. szept. 11. 21:52
1 2
 11/14 anonim válasza:

Semmi extrát nem írt, hasonlóan véleményezi ezt, mint sok más ember.

Mi miatt akarod megismerni?

Ennyivel le lehet venni a lábadról?

Netán magány/szingliség felemésztett s már "ez a sors" címen szeretnél egy ismerkedős történetet?

Az is lehet, hogy már inaktív felhasználó, esetleg az e-mailje is és nem fog soha többé belépni.

Ismerkedj, kommunikálj először is más formában, másrészt a realitás talaján.

+nem árt több közös pontot keresni, hogy passzoltok-e egyáltalán emberként/haverként egymáshoz.

Lehet 1 napot se bírnátok ki egymás mellett.

+ info: kb 25 éves korig rengeteget változik az ember és személyisége.

2022. szept. 12. 07:49
 12/14 anonim válasza:

"belső késztetés" ( kb korodbeli srác) = kíváncsiság

Lehet unalom vagy magány, ami kihozta belőled. Sok ilyesmit olvasni erre.

2022. szept. 12. 07:52
 13/14 anonim válasza:
Írj valami frissebb válaszadónak.
2022. szept. 12. 09:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Elöző: Már sok más hasonló válaszolóval, dohányzás témában beszéltem ,de senki nem adta meg azt az érzést, amit az én kedvenc válaszadóm adott, én sem értem miért, őt nem tudja nekem hasonló pótolni, csak ő!
2022. szept. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!