Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve bűnténye...

Valakinek lenne kedve bűntényekről, gyilkosságokról, paranormális cuccokról beszélgetni?

Figyelt kérdés
Jó lenne beszélgetni valakivel ilyesmikről, sajnos interneten egy magyarnyelvű facebook csoportot/ilyen jellegű fórumot sem találtam. Pár emberrel csináltunk egy discord szervert egy ideje, de nem túl sok tag van és így picit halott a szerver :// Ha valakit érdekel a téma és lenne kedve beszélgetni/szeretne csatlakozni discordra írjon :))

2022. szept. 11. 15:45
 1/4 anonim válasza:

Szia

Engem érdekelnek a bűnügyek pl szívesen meghallgatnám kinek mi a véleménye a Jonbenet gyilkosságról vagy akár más hasonló dolgokról.

Ajánlom a youtube-on Random felhasználó csatornáját,ő szokott eltűnt emberekről,gyilkosságokról videót csinálni

2022. szept. 11. 15:59
 2/4 anonim válasza:

Hello

Én szívesen beszélnék veled erről privátban. Mert roppantul érdekel a téma. Írj nekem privátban és ott megadom a discord nevemet és #-emet

2022. szept. 11. 17:27
 3/4 anonim válasza:
Hali jönnék én is.
2022. szept. 11. 19:02
 4/4 qborka válasza:
Nekem az eltűnős történetek a kedvenceim. 👍
2022. szept. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!