Milyen paranormális dolgok történtek veled?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 14:06
1/17 A kérdező kommentje:
na, hát akkor ha valakinek nem lenne világos, felteszem így a kérdést: milyen megmagyarázhatatlan dolgok történtek már veled?
2022. szept. 6. 14:24
2/17 anonim válasza:
Megálmodtam egy szerettem halálát. Soha azóta nem történt ilyen és akkor semmilyen előjel sem volt. Mai napig kiráz a hideg.
3/17 anonim válasza:
6
Ilyen mindenkivel előfordul, ez egyáltalán nem paranormális
4/17 anonim válasza:
A gonosz erők által irányított életem meg a jelek amiket folyton kapok
5/17 anonim válasza:
Elment előttem egy fekete macska
6/17 anonim válasza:
Volt egy eredeti 19. századi ruhám. Azóta egy múzeumban látható. De amíg itt volt a szobámban minden éjszaka kopogás és léptek hangjait lehetett hallani. Egyszer meg is érintett, tisztán éreztem, teljesen ébren voltam szóval nem képzelődtem. Amióta nincs itt minden ilyen megszűnt.
7/17 anonim válasza:
Azta, honnan szerezted azt a ruhát?
8/17 anonim válasza:
valami a karmait csapkodta a redőnyhöz, gyakran megtörténik
9/17 Darius- válasza:
Sok. Kezdve a járkáló valamitől, aminek a lépteit hallottam a padlón , máskor láttam is árnyékot. Utóbbi volt a legmeglepőbb, mikor valakit láttam a tükörben. Hogy a tükörben volt vagy pedig abban látszódott, így a szobában kellett legyen, a szekrény mellett, nem tudom.
10/17 anonim válasza:
#9 szerintem csak egy LSD trip kellős közepén "látta" ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!