Milyen paranormális dolgok történtek veled?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 14:06
11/17 Darius- válasza:
Nem, mert a második esetnél, ami írtam az anyám is jelen volt. Az első példánál pedig gyerek voltam, a család is hallotta a lépteket. A harmadikat tapasztaltam egyedül. Drogot nem használok, ha elhiszed jó, ha nem nem. De troll az, aki tudja a másik életét ismeretlenül. Vagy nem így van kilences ?
12/17 anonim válasza:
te most magaddal beszélgetsz?
13/17 Darius- válasza:
Hagyjuk ezeket a piti gyerekes éretlen megjegyzéseket kilences, ha te nem hiszel a természetfölöttiben ide ne gyere. Persze, hogy neked írtam és ha kell leírom 50x.
14/17 anonim válasza:
Én megérzem a közelemben lévő emberek halálát. Így volt ez két rokonommal és kettős gyilkossággal a mellettem lévő utcában. Ráadásul pontosan abban a percben haltak meg mikor megéreztem a dolgot.
Láttam fekete árnyat és valami lelökött előttem egy vázát amikor a démonokról olvastam a bibliában. Azt a napot azóta sem tudom elfelejteni mert a váza tele volt vízzel és a szemem láttára csúszott le a kandallóról.
15/17 anonim válasza:
14
te minden ember halálát megérzed? mert minden percben több száz ember hal meg. vagy csak a 100 méteres körzetedben érzed? ha valaki 101 méterre hal meg azt már nem?
16/17 anonim válasza:
Mai napig emlékszem rá, pedig már negyven éve történt.. Kis gyerek voktam, talán 6-7.éves. Valamiért a szüleim ágyában aludtam, középen. Egyszer csak anyú halkan mondja apunak éjszaka a sötétben : Te is hallod? Szuszog valaki rajtunk kívül!! Mindenki síri csendben hallgatózott, és tényleg, valami mély, elhúzódott, szuszogást, lélegzetvételt lehetett hallani, mintha egy beteg, öregember aludna a szobában. Felkapcsolta gyorsan a lámpát anyu, és a szuszogás azonnal megszünt. Engem ott akkor a szüleim reakciója is nagyon megijesztett, mert rettenetesen féltek. Rá pár hét múlva meghalt a nagypapám, anyu apukája.
17/17 anonim válasza:
15-nek
Természetesen nem mindenkiét :D hát a falumon belül érzem szóval tényleg a közelben lévőknél érzem meg. Én kb 1-2 km-es sugarat mondanék, nem nagy a falum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!