Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan tudnék barátokat szerezni?

Hogyan tudnék barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehez a mai világba már barátkozni. Szeretnék egy barátnőt akire mindig számithatok. Sajnos nekem sosem volt ilyen baráti köröm akikel szorakozhatok. Senki se hallgatott meg soha. Ha voltak barátnőm csak addig kerestek mig szukseguk volt ram.

En nagyon szeretek uj emberek megismerni egyaltalan nem vagyok flema vicces humoros lany vagyok.

20 éves budapesti lany vagyok .

Parkapcsolatban élek mielott valaki felre ertene .Hetero vagyok.

2022. szept. 7. 16:43
 1/4 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy budapesti fiú barátot nyitott lennék az ismerkedésre. Vannak lány barátaim, és tök jól kijövünk.
2022. szept. 7. 16:56
 2/4 anonim válasza:

Hát nem vagyok budapesti, de ha online is van kedved barátkozni, akár itt is tudsz szerezni barátokat.

29/F

2022. szept. 7. 17:07
 3/4 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, csak egy évtizeddel feljebb. Annyi idősen mint te szinte bárkivel összebarátkoztam, volt ami ki is tartott 10 évig, de aztán egyszer csak elfordult az összes és újakat nem tudok megismerni, általában elég hamar elhal az érdeklődésa másik fél irányából. Egy éve nem találkoztam senkivel, de az se tartott sokáig, egyszer csak eltűnt. Szóval megértelek. Nem korfüggő a dolog, általában nincs szüksége az embereknek barátra.
2022. szept. 7. 17:49
 4/4 anonim válasza:
Én igaz nem lány vagyok ,de 80% akció van nálam barátkozás ügyileg.
2022. szept. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!