Iskola elvégzése után új barátok találása?
Tegyük fel, hogy már dolgozol és Székesfehérváron élsz. Nem állsz valami jól az anyagiakkal, erősen limitált az összeg amit szórakozásra, sportolásra, utazásra stb költhetsz. Kevés a kommunikáció a munkatársakkal, ritkán találkozol velük. Férfi vagy, 20-24 év közötti a korosztályod.
Aki ebbe a korosztályba tartozik és van olyan jó fej, megosztaná a tapasztalatait, esetleg tudna tanácsot adni? Nagyon köszi!
Egyes:
Nem mindenkinek adatik meg a jó barátok megtalálása, mint nekem se. Van,hogy ritka rossz osztályközösséget fogsz ki, akikkel nem tudsz mit kezdeni és csak "felnőtt" korban tudsz nekiállni felépíteni ami nem volt/elkopott
6-os: Köszi a választ. Nem szoktam online játékokkal játszani, de lehet adok neki egy esélyt.
7-es: Köszi a választ. Hát én biztos nem fogok beletörődni ebbe, nem hiszem, hogy nem hajlandó egyetlen közelemben lévő, velem egykorú sem barátkozni. A családalapítás meg ilyenek max kifogásnak jók, nem mindenki akar gyereket és általában a párkapcsolatok sem tartanak örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!