Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetnél, ismerkednél egy...

Beszélgetnél, ismerkednél egy budapesti független 48 éves férfivel?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 11:13
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Ennyi az össz info?

Kissé lakonikus, így elsőre.

Amúgy a budapesti és a független után is kell vessző, nem? :)

48N

2022. szept. 4. 12:07
 2/21 anonim válasza:
Szerintem megfelelő ennyire tömören is. Csak gondolj bele, hány vesszőt hagyott volna ki egy hosszabb bemutatkozás során;)
2022. szept. 4. 13:11
 3/21 anonim válasza:
Nem.( 47/férfi)
2022. szept. 4. 13:28
 4/21 anonim válasza:
Ajaj.....most komolyan ???!ti vesszőkön élcelődtök!!!!
2022. szept. 4. 13:35
 5/21 anonim válasza:
Az egyes versenyzőnek vesszőhiánya van,adjatok már neki😁
2022. szept. 4. 13:45
 6/21 anonim válasza:

Egy darab kérdőmondat áll rendelkezésre, hogy képet kapjak a kérdezőről. Ez nem túl sok. A vesszők hiányát vettem észre, ezért ezt észrevételeztem. Mea Culpa. Részben humor volt, részben kritika a túlzott tömörség miatt. Bántó szándék nem volt, becsszó.

#1-es

2022. szept. 4. 13:45
 7/21 anonim válasza:
Ennyiből semmiképp. 😂
2022. szept. 4. 13:50
 8/21 anonim válasza:
Nyilván ha privbe ráírsz kapsz több infót.ez az egyik!A másik pedig hogy az ilyen élcelődésekkel nem biztos hogy annyira vonzzó lehetsz a pasiknál.Ezt így kiírni.Én nem érezném magam olyan jól a másik oldalon.Nem tudhatod milyen lelkületű ember van a másik oldalon.
2022. szept. 4. 13:57
 9/21 anonim válasza:
Ja ja 1-es.....lehet a Magyar Tudományos Akadémián kéne barátkozni....a nyelvészeti szekción.....ott nézheted a vesszőket....hmmm az írásban is.
2022. szept. 4. 14:04
 10/21 anonim válasza:

Nyelvészeti szekció. Ezen egy kicsit el tudtam végre mosolyodni.

Amúgy is nagyon rossz kedvem volt egy ideig mostanában - "elvesztett" férfi ismerős miatt. (Muszáj volt külföldre utaznia. Nélkülem, mégis.)

A Magyar Tudományos Akadémia - ezt a könyvtárat is ajánlotta egyszer találkozóul. Végül nem ismerhettem meg az épületet...

"Barátkozhatunk" kedves kérdező. Ha gondolod. (Elég sokan születtünk a 70-es évek folyamán ugye...)

Egy másik

48N

2022. szept. 4. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!