48 éves férfiként életbiztosítás kötésére milyen lehetőségeim vannak? Van itt olyan személy, aki szakmabeli és tud ebben segíteni konkrétumokkal esetleg kalkulációval is?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 14:41
1/8 anonim válasza:
irjon nekem egy privát üzenetet. Segítek. Konkrét kalkulaciót is tudok készíteni (díjmentesen)
2/8 A kérdező kommentje:
rendben.
2022. ápr. 22. 14:15
3/8 anonim válasza:
az alkuszos felajánlkozásokat tiltani kellene innen. Óvatosan kérdező, gyakran fordul elő hogy drága konstrukciót kapsz, aminek magas a jutaléka számukra. Azért ingyenes a kalkuláció...
4/8 A kérdező kommentje:
nincs ezzel problémám, 22 évesen én is árultam biztosítást.
2022. ápr. 22. 18:34
5/8 A kérdező kommentje:
a pék se azért süti a kenyeret, hogy ráfizessen, hanem azért, hogy megvásárold és ő keressen rajta.
2022. ápr. 23. 18:44
6/8 anonim válasza:
Ki adjon el biztosítást ha nem egy alkusz vagy egy ügynök???
Van, hogy a biztosító listaáránál kedvezőbben tudok adni ajánlatot.
Szerintem felnőtt ember el tudja dönteni, hogy kedvező-e neki egy ajánlat vagy sem. Ha nem felel meg, akkor sincs semmi gond. Senkit nem ér kár.
7/8 A kérdező kommentje:
pontosan.
2022. ápr. 24. 12:56
8/8 anonim válasza:
Hogyha aktuális még szívesen adok elérhetőséget.
Engem is telefonon keresztül ,,találtak meg”. Ingyenes kalkulációval, de pár alkalom után vegül megkötöttem, tetszett az ajánlatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!