Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan akiknek lenne...

Van itt olyan akiknek lenne kedved eljárni Budapesten bulizni, de nincsen kivel?

Figyelt kérdés
Ha kérdésemre a válasz "igen" akkor hasonló cipőben járunk. Szopás, mi? Inkább tegyünk ellene és kezdjük el kiépíteni egy megbízható baráti társaságot. (Egy kicsit marketinges szövegnek sikerült) 19 éves pasi vagyok szóval inkább korombeliekkel ismerkedni. Ha valakinek lenne kedve nyugodtan írjon.

2022. aug. 23. 00:13
 1/5 anonim válasza:
25 evesen ugye meg nem lennek ven fasz a tarsasagban?
2022. aug. 23. 17:44
 2/5 anonim válasza:
semelyik barim se jon el velem kb, pedig regen sokat jartunk, pedig tokre mennek 19/L
2022. aug. 24. 18:31
 3/5 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is. 19 éves pesti fiú vagyok. Korombeliekkel szivesen eljárnék ide-oda, úgy hogy lehet irni😊
2022. aug. 26. 17:42
 4/5 lilababzsak válasza:
Nekem is írhatsz, 18 éves lány vagyok és szívesen járpk bulizni csak nincs nagyon kivel...
2023. jan. 25. 11:34
 5/5 anonim válasza:
Írtam
2023. márc. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!