Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Budapesten hol tudnék ismerked...

Budapesten hol tudnék ismerkedni és baráti kört kialakítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22/F vagyok. Most költöztem fel Pestre és az a bajom, hogy nem nagyon ismerek senkit. Alapból sincsennek barátaim deszeretnék ezen változtatni. Ha kicsit introvertált vagyok akkor hol tudnék ismerkedni? Szeretem az animéket, sorozatokat, számítógépes játékokat, szóval a typic befelé forduló ember vagyok. Fontos : nem csajozni akarok, félreértés ne essék.

2022. aug. 9. 12:14
 1/6 anonim válasza:

Ha gondolod írj nyugodtan.

Aktív programokat szereted? :)

2022. aug. 9. 12:51
 2/6 anonim válasza:
szia. en is baratokat keresek leginkabb Budapesten, irj ha szeretnel :)
2022. aug. 9. 14:39
 3/6 anonim válasza:
Szia, én szívesen barátkoznék veled, ha gondolod írj privátban.
2022. aug. 9. 15:02
 4/6 anonim válasza:
Ott nincs semmi, emberek is alig kb esélytelen kategoria :/
2022. aug. 9. 17:10
 5/6 anonim válasza:

Szamitogepezni enis szeretek

40 F

2022. aug. 9. 21:20
 6/6 anonim válasza:

Barátkozni ott tudsz, ahol vannak emberek, akikkel beszélgetni tudsz, közösségek, amikhez csatlakozhatsz. Budapest elég nagy város, elég sok féle program lehetőséggel. Viszont, ha te nem kezdeményezel, akkor mások nem fogják tudni, hogy te ismerkednél. Valamennyire mindenképp meg kell nyílnod, kénytelen vagy kezdeményezni, hogy történjen valami.

Érdemes lehet a lakóhelyeden is megismerkedni a körülötted lakókkal. Ma már nem annyira divat, mert egyre jobban bezárkóznak az emberek, pedig sokszor jól jöhet, ha ismered a szomszédokat.

Próbálj meg valamilyen szűkebb, célirányos közösséget találni, ahol korod beliek vannak. Különféle tanfolyamok, klubok jó lehetőség lehetnek erre, de ha elkezdesz valahol dolgozni, ott is jó eséllyel találhatsz ismerősöket.

2022. aug. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!