26 évesen hogyan szerezzek barátokat? Az eddigiek lemorzsolódtak..Bővebben lentˇˇ Van más is ilyen helyzetben itt gyakorin?
Szóval itt maradtam 26 évesen haverok és barátok nélkül..Kb 1 max 2 emberre tudok még ráírni mint régi haver, de egyik kiköltözött Spanyolországba és már nem fog hazajönni. A másik meg kb 3 hónaponta megkérdezi mi újság.. személyes találkozás nincs vagy csak évente,tehát ritkán, pedig Ő nem is lakik messze csak egyszerűen tojik rám..
Valójában nincs nagy társaságigényem, de azért ez túlzás.. Esetleg valaki innen haverkodni? Budapest 100 km-es körzete jöhet szóba.
heyho' :D
24 vagyok, én munkahelyen találtam barátokat, a suli teljesen lemorzsolódott, az előző munkahelyek nagyrésze is :S
ha van kedved beülni vhova inni, enni, én szívesen csatlakozom :D vagy csak irogatni, amúgy bp-en mozgok, meg a váci vonalon, de ink budapest :D
24/F
Nem csak a pályakezdő fiatal korosztálynak vannak gondjai a kapcsolatainak a megtartásával.
Szerintem a középkorúak lehetnek IGAZÁN(!) válsághelyzetek sokaságában. (Mivel nem nyugdíjasok még, és benne vannak bőségesen a taposómalom kényszerben/mókuskerékben.)
Szerencsésebbik eset, amikor tartós, boldog házasság vagy élettársi kapcsolat áll fenn - esetleg a "még ki nem repült" gyerek/gyerekek tartják össze a párkapcsolatot.
De amikor valaki esetleg később jut el odáig, hogy apácának kellett volna beállnia - vagy esetleg papnak tanulnia?
Ezeket csupán ELMÉLETI(!) kérdésnek vetettem fel. De akár valóságos dilemma is lehet...
Képtelenség még egy beszélgetést is összehozni,budapesti férfiként legalábbis ezt tapasztaltam.
Szinte nincs,aki ne szexre hajazna - még ha ki sem mondja.
En benne vagyok
40 F
Szintén zenész. 31 vagyok már és ugyanilyen problémával küzdök.
Vagy a munkahelyen sikerül, esetleg hobbi útján, más lehetőség szerintem nincs.
Párkeresés szempontjából -1ről indulunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!