Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok! Lenne kedvetek beszélg...

Lányok! Lenne kedvetek beszélgetni, esetleg barátkozni vagy akár ismerkedni egy 21 éves, látássérült fiúval? :-) Írjatok bátran!

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 17:53
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Nem tartozom magyarázattal, de az új ipad Promat meg szokni kell. Bocsi az írásom miatt, nem rég vettem.

Ami a csajokat illeti nekem aztán NE irjanak, van komoly kapcsolatom, feleségek,gyerekek, sőt mitöbb még szeretőm is van, nem is egy. Szóval meghagyom neked a csajokat Kistöki!

Ne magyarázd ki! Te engem nézel hülyének? Alapból úgy kezdődik a hülye kérdésed, hogy “lányok” szóval a lányokat szólítod meg! Most meg azt hazudod,hogy mostmár mivel nincs csaj, jó lenne bárki is dumálni :D ha nincs ló jó a szamár is, mi?

Amúgy nem gondoltam volna, de a11-essel jól megtaláltátok egymast, igaz öreg is, meg foglalt is (nyugi Kistöki , ő mondta) de neked meg jó lesz.

Mindenkinek szép napot kívánok, most pedig vár a csinos szomszéd lány! Ennyi idom volt e buta kerdesre, idióta kerdezőre, meg az öt pártoló 11-esre. Na sziasztok

2022. aug. 12. 20:03
 12/26 anonim válasza:
Ha igaz amit írsz, akkor a feleséged sajnálom csak, remélem neki is van legalább 5 szeretője...
2022. aug. 12. 20:10
 13/26 anonim válasza:
Hagyjátok már szegény Kérdezőt, csak feltett egy kérdést, mint sokan mások, ti meg "érett férfiak/nőkként a helyesírással kezditek csesztetni. Vegyetek már vissza egy kicsit!!
2022. aug. 12. 20:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Ahhh, csakhogy elment! Végre! De azt azért még leírom: nem azt mondtam, hogy bárki, hanem hogy nem feltétlenül kapcsolatot keresek. Amúgy, ő írja hogy lányokhoz szól a kérdés, miközben ő válaszol férfiként! :-) Kész röhej! De azt legalább eltaláltam, nem is tagadja hogy csalja a feleségét! Tudod tahókám, csak a gyerekeidet sajnálom hogy ilyen apjuk van. Nem csodálnám ha felnőttként kitagadnának.
2022. aug. 12. 20:36
 15/26 A kérdező kommentje:
13, köszi a támogatást! De csak egy volt aki támadott, ám ő is elment végre! Huhhh.
2022. aug. 12. 20:37
 16/26 anonim válasza:
Érdekes amúgy, hogy ő jött azzal,hogy mit vár a kérdéstől és eléggé frusztráltnak tűnik, az ilyen "nem pottyan az öledbe csaj" dumával...
2022. aug. 12. 20:46
 17/26 anonim válasza:

Valóban bárki írhat választ, viszont a kérdés a lányokhoz szólt.

Azt mondod nem adja meg a kölcsönös tiszteletet, de te Kistökinek nevezed.

Nem társkereső oldal , viszont az ismerkedés kategória pont az ismerkedésre van, nem pedig a sima válaszolgatásra. Ezért is van az, hogy ebben a kategóriában nem lehet lehet értékelni a válaszokat.

Lehet igazad van abban, hogy nem itt fog párt találni a kérdező, de mért probléma, ha itt akar? Ez az ő dolga. Mért kell belekötni más dolgába, hacsak nem segítő szándékkal? Úgy kellene élni az életet, hogy nem foglalkozol egyáltalán azzal, hogy más mit csinál vagy hogyan viselkedik, kivéve, ha ezzel másoknak árt.

2022. aug. 12. 21:15
 18/26 A kérdező kommentje:

17

Beismerem, kicsit talán jobban felhúztam magam a kelleténél, de amikor egy ember így áll hozzá a kérdésemhez... Köszi a támogatást!

2022. aug. 12. 21:20
 19/26 anonim válasza:

#11 Ez már ultra szánalmasra sikeredett 😂 De jól nyomod, nem csak gyerekből, szeretőből, de még feleségből is több van? 😂

#13 Az én értelmezésemben nem a kérdező helyesírása lett szóvá téve. Meg ahogy olvasom, nem is lett volna miért. A kérdező "haverjának" :) az írását minősítették-teszem hozzá nem ok nélkül.

2022. aug. 12. 23:07
 20/26 anonim válasza:

Hiába a sok duma Kistöki. Igazam lett. Bár lányoknak szólt a Kérdés, de gondoltam írok ide és jelzem, hogy itt nem fogsz csajt találni. Ennyit szerettem volna. És igazam lett, mert nem csajt, csak egy rakás szerencsétlen trollt találtál,dehát üdv gyakorin. Ami a helyes írásomat illeti írtam h meg szokni kell az ipadot. Bocsi mindenkitől aki hülye és nem tud szöveget értelmezni mert egy két szót elirtam! Nyaljon sőt, aki ebbe belekötött.

Remelem boldog vagy és kaptál választ a Kérdésére .

Maradt a Marcsatovabbra is . Amúgy próbálj személyesen ismerkedni, hidd el, több esély van összeszedni egy csajt. 21 évesen miért ne hívhat alak Kistökinek. Ismerkedés kategória most komolyan? Hülye az, ki azt hiszi gyakorin talál párt…

2022. aug. 13. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!