Ki akar velem barátkozni? Szeretem az állatokat, rendszeresen iszok sört, dolgozni már nem fogok soha, szeretek zenéket hallgatni.
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 16:50
11/30 anonim válasza:
Így nem lehet normálisan élni. A szüleid eltartanak miközben már felnőtt vagy?? Ha ők nem lesznek ki fog eltartani. Remélem senki. Hiába hagyná rád az a rokonok az 5 millat valszeg elbsznad mindenre
2022. aug. 11. 17:56
12/30 anonim válasza:
Kedves kérdező! Csak annyit tudok ajánlani, hogy ha barátkozni szeretnél valakivel, nem ezzel a szöveggel kezdj! Ezeket az információkat később is megoszthatod azzal akivel épp beszélgetsz, hogy ne azt tudjuk rólad, hogy ha anyád meghal kapsz sok pénzt!
2022. aug. 11. 17:59
13/30 anonim válasza:
De irigyek itt egyesek... Ha nektek rossz a munka, legyen másnak is az nem igaz? A kérdező legalább őszinte. Meg le is van százalékolva. Azt is irigylitek?
2022. aug. 11. 17:59
14/30 anonim válasza:
Nem irigylem, hanem arra akartam rámutatni, hogy ez egy bizonyos személyiségre vall
2022. aug. 11. 18:02
15/30 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok senkiházi. csupán csak meguntam az átlag magyarok szemtelenségét. Meguntam a sok hülye osztálytársamat a gimnáziumban, azután pedig meguntam a szintén rosszindulatú kollégákat, meg a köcsög főnököket. Az 5 millió tart, amíg tart, de inkább leszek utána hajléktalan, vagy öngyilkos, mint sem, hogy hagyjam és tűrjem, hogy még egyszer szemétkedjenek velem más emberek. Amúgy az osztálytársaimnak és más szemétládáknak köszönhetően 20-on éves koromra egy mentálisan beteg emberré váltam. Ezért vagyok leszázalékolva, mert pszichiátriai beteg vagyok, akinek sokáig önbecsülése sem volt más emberek miatt.
2022. aug. 11. 18:08
16/30 A kérdező kommentje:
Különben meg a magyar ember magyarnak farkasa. Rengeteg munkahelyen vannak rosszindulatú kollégák, kolléganők. Én meg köszönöm, de inkább vagyok itthon, mint, sem, hogy köcsög emberek a lelkembe tapossanak napi szinten.
2022. aug. 11. 18:11
17/30 anonim válasza:
Férfi vagy Nő vagy?
2022. aug. 11. 18:22
18/30 anonim válasza:
Szerintem egy nőnek nincsenek ilyen gondolatai.
2022. aug. 11. 18:25
19/30 A kérdező kommentje:
31 éves férfi vagyok.
2022. aug. 11. 18:25
20/30 anonim válasza:
Azért erre ne legyél büszke,
2022. aug. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!