Ki akar velem barátkozni? Szeretem az állatokat, rendszeresen iszok sört, dolgozni már nem fogok soha, szeretek zenéket hallgatni.
Anyád remélem egy rohadt ötforintost nem hagy rád... hogy van képed így beszélni róla?
Merem remélni hogy troll vagy
Annyi felnőttképzésből lehet válogatni, mint égen a csillag. Olyan nincs, hogy semmi nem érdekel, csak eddig még nem néztél körül alaposan. Szánd rá az időt, most úgy gondolom, ráérsz. Nem csak közmunka/betanított munka létezik a világon. Az írásod alapján van eszed, csak nem használod. Ha anyuddal történik valami, bszhatod, a hipotetikus örökségre nem alapoznék, és ha meg is kapod, nem egy akkora összeg az az 5 misi, hogy az kitartana életed végéig.
(Én is ilyen voltam ám fiatalon, évekig csak otthon feküdtem... majd egy nap éreztem, hogy ez nem oké, 25 évesen leérettségiztem, pár évre rá nyelvvizsgáztam, utána okj, most van egy fsza munkahelyem és nem szorulok rá senkire. De tényleg már ember, kezdj el élni, a döntés a te kezedben van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!