Nehéz időszakon mész keresztül, vagy csak magányos vagy? Szeretnéd valakinek kiönteni a lelked?
Sziasztok!
Bárki írhat, kortól, nemtől függetlenül, aki úgy érzi szeretné megosztani velem a történetét. Szívesen meghallgatok mindenkit, és amennyiben tudok, megpróbálok tanáccsal szolgálni.
Tegyük szebbé egymás napját azzal, hogy egy jót beszélgetünk!
Mielőtt bárki azt írná, hogy troll kérdés, nem az. Minden szót komolyan gondolok. Mindenkinek visszaírok!
24/F
Nekem anno édesanyám segített, amíg élt (illetve a betegsége kialakulása előtt volt jobb állapotban egészségileg.)
13 évig kellett nélkülöznöm a hosszabb távú javulás reményét nála, míg 3 évvel ezelőtt elhunyt. Sajnos azóta egyáltalán nem találtam senkit, aki hozzá hasonló módon tudna segíteni.
Próbálkozásokat érzékelni szoktam az ismerőseimtől, de az nem az édesanyámtól jön, nyilván.
Ettől függetlenül lehet benned jószándék, de mindenképpen érdemes lenne személyes tanácsadást tartanod. Talán a videók (oktatóvideókra gondolok) egyikében bemutatkozhatnál vagy társas vállalkozásban ajánlhatod magad.
Lehetőleg minimum hárman legyetek. Legalább ketten kell, hogy ajánljanak téged, egy ember nem elég referenciának.
Talán elfogadható és megvalósítható tippeket adtam...
#33 Őszinte részvétem édesanyád miatt! Köszönöm, hogy megosztottad velem. Nagyon nehéz lehet most Neked. Kitartást, és sok erőt kívánok!
Köszönöm szépen a tanácsokat! Nagyon tetszenek, eddig még nem gondolkoztam ilyenben, viszont egész jó ötleteket adtál. Köszönöm :)
Legyen szép napod!
Nem, igen, nem.
Válaszoltam a kérdésre.
Pár évig amúgy próbáltam én is ezt csinálni, nem sok eredménye volt.
#35 Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Örülök, hogy írtál, remélem nem sokáig leszel még magányos!
#36 Köszönöm! Este írtam Neked.
Ha bárki szeretne beszélgetni ez a kiírás még aktuális. Kortól, és nemtől függetlenül visszaírok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!