Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nehéz időszakon mész keresztül...

Nehéz időszakon mész keresztül, vagy csak magányos vagy? Szeretnéd valakinek kiönteni a lelked?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bárki írhat, kortól, nemtől függetlenül, aki úgy érzi szeretné megosztani velem a történetét. Szívesen meghallgatok mindenkit, és amennyiben tudok, megpróbálok tanáccsal szolgálni.

Tegyük szebbé egymás napját azzal, hogy egy jót beszélgetünk!

Mielőtt bárki azt írná, hogy troll kérdés, nem az. Minden szót komolyan gondolok. Mindenkinek visszaírok!

24/F

2022. aug. 10. 19:22
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi hogy vajon miért csinálod ezt. Akkor lehet hogy én is leírnám az én történetem.
2022. nov. 14. 17:08
 32/37 A kérdező kommentje:
#31 Szia! Pár évvel ezelőtt egy számomra teljesen ismeretlen ember meghallgatott engem, és tanáccsal látott el, ami akkor nekem nagyon sokat jelentett. Mindössze annyit kért tőlem, hogyha hasonló lehetőségem lesz az életben, én is segítsek másokon. Ez a mai napig megmaradt bennem, sokat jelentett nekem az a pillanat, ezért csinálom. Ha bárki magányos, rossz kedvű, úgy érezni mélyponton van az élete, vagy csak beszélgetni szeretne, én szívesen meghallgatom. Írjatok nyugodtan!
2022. nov. 14. 17:39
 33/37 anonim válasza:

Nekem anno édesanyám segített, amíg élt (illetve a betegsége kialakulása előtt volt jobb állapotban egészségileg.)

13 évig kellett nélkülöznöm a hosszabb távú javulás reményét nála, míg 3 évvel ezelőtt elhunyt. Sajnos azóta egyáltalán nem találtam senkit, aki hozzá hasonló módon tudna segíteni.

Próbálkozásokat érzékelni szoktam az ismerőseimtől, de az nem az édesanyámtól jön, nyilván.

Ettől függetlenül lehet benned jószándék, de mindenképpen érdemes lenne személyes tanácsadást tartanod. Talán a videók (oktatóvideókra gondolok) egyikében bemutatkozhatnál vagy társas vállalkozásban ajánlhatod magad.

Lehetőleg minimum hárman legyetek. Legalább ketten kell, hogy ajánljanak téged, egy ember nem elég referenciának.

Talán elfogadható és megvalósítható tippeket adtam...

2022. nov. 16. 10:54
 34/37 A kérdező kommentje:

#33 Őszinte részvétem édesanyád miatt! Köszönöm, hogy megosztottad velem. Nagyon nehéz lehet most Neked. Kitartást, és sok erőt kívánok!

Köszönöm szépen a tanácsokat! Nagyon tetszenek, eddig még nem gondolkoztam ilyenben, viszont egész jó ötleteket adtál. Köszönöm :)

Legyen szép napod!

2022. nov. 18. 07:22
 35/37 anonim válasza:

Nem, igen, nem.

Válaszoltam a kérdésre.

Pár évig amúgy próbáltam én is ezt csinálni, nem sok eredménye volt.

2024. márc. 6. 20:39
 36/37 anonim válasza:
Kedves kérdező, annyira aranyos ez a segítő szándék tőled! Remélem boldogan telik az életed. Ugyan már 99,3%-ban kikecmeregtem egy számomra nehéz érzelmi helyzetből, de szívesen beszélgetnék. 25L
2024. márc. 6. 23:12
 37/37 A kérdező kommentje:

#35 Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Örülök, hogy írtál, remélem nem sokáig leszel még magányos!

#36 Köszönöm! Este írtam Neked.

Ha bárki szeretne beszélgetni ez a kiírás még aktuális. Kortól, és nemtől függetlenül visszaírok mindenkinek.

2024. márc. 7. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!