Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol van lehetőségem roma...

Hol van lehetőségem roma lánnyal ismerkedni, barátkozni?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, 37 éves vagyok.

Nagyon szeretem a roma lányokat, de sajnos sose láttam, hogy a roma-nemroma nagyon egymás társaságában lenne.

Nagyon szeretnék megismerkedni Budapesten egy kedves roma lánnyal, akit nem zavar, hogy én nem vagyok roma, és a családja és barátai is jófejek.

Szeretnék időt tölteni, sétálni, beszélgetni, vagy épp eljárogatni valahova.

(Ha nagyon összeillünk, és kialakul valami komolyabb, akkor nem zárkózom el a párkapcsolattól sem.)

2022. aug. 1. 16:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tapasztalatok. Nem rosszbol, de az ember színe a fehér. Fehér ember nem felejt, a cigány a legnagyobb rasszista! Majd meglátod, gondolom milyen alak lehetsz te is. 30+osan azért több eszed lehetne.
2022. aug. 13. 11:38
 12/13 Red6+ válasza:

nem családban gondolkoznak hanem a segélyben, tehát pénzben.

buták a cigányok. fel sem fogják a fogamzásgátlast és semmi mást sem. látszik h te is az vagy.

mindenhol lehet ismerkedni.

még a buszsofőrök öléből is.

2022. aug. 15. 01:07
 13/13 anonim válasza:
Pécsi roma lány vagyok.Nem nagyon szeretnék ismerkedni(De,ha van kedved elbeszélgethetünk csak úgy privátban,mert szimpi vagy) Jól esett,és jót mosolyogtam a kommenteden.És mindíg örömmel látom azt,ha egy nem romának is bejövünk.Személy szerint nekem cigányként nem jönnek be a cigány férfiak.(És igazából kívül,belül is eltérek a megszokott roma nőktől) De azt hiszem ez nem baj.Igen,családban gondolkodunk.Viszont azt hiszem ebbe az undorító világba nem nagyon szeretnék szülni.Az én ártatlan gyerekem lelkét nem fogja senki tönkre tenni,pláne nem ezek az undorító rasszisták,akik itt is megtalálhatóak sajnos!! Én azt mondom,ha tényleg ilyen normális vagy,és ennyire szeretsz minket,hidd el,hogy találni fogsz egy normális roma nőt:)) Értékeljük,ha dícsérnek minket.Csak az aljával vigyázz...ott tényleg megeshet,hogy hívja majd az urát,és az majd neked megy.Csak óvatosan:))
2022. okt. 29. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!