Hol van lehetőségem roma lánnyal ismerkedni, barátkozni?
Budapesten élek, 37 éves vagyok.
Nagyon szeretem a roma lányokat, de sajnos sose láttam, hogy a roma-nemroma nagyon egymás társaságában lenne.
Nagyon szeretnék megismerkedni Budapesten egy kedves roma lánnyal, akit nem zavar, hogy én nem vagyok roma, és a családja és barátai is jófejek.
Szeretnék időt tölteni, sétálni, beszélgetni, vagy épp eljárogatni valahova.
(Ha nagyon összeillünk, és kialakul valami komolyabb, akkor nem zárkózom el a párkapcsolattól sem.)
8kerben, este 11 utan racsapsz vki seggere vagy a tied lesz vagy halalosan megvernek
probald meg, szerencsed lesz
Gondolt ezt át Széptestvérem, mert ha megbántod, akkor megy a família, ami esetükben több tucat kanmanust jelent.
Amúgy vicces kívül nem értem, hogy ragaszkodsz ennyire a Roma lányokhoz? Nem az a. Lényeg, hogy meg értsetek egymást ? Hogy tisztelegtek, támogassátok egymást? Neked ezektől fontosabb, hogy roma legyen?
Kavartam Romanlannyal, ki lehe5 fogni , vannak normálisabbak, de át mondom, hogy ne ragaszkodik ennyire a romákhoz.
Na haló
Rafael vagyok. Mi befogadó család vagyunk és van egy szép húgom is. Néhányszor eljössz velünk portyázni és bemutatlak neki.
Elégge undorító ez a sok előítélkező és rasszista hozzászólás.
Érdekes, hogy az a kevés roma, akivel életemben találkoztam, majdnem mindegyik normális volt.
Ismerkedni szeretnék egy kedves roma lánnyal, nem a rasszista véleményetekre vagyok kíváncsi!
Budapesten lakom.
A cigány lányok legtöbbje gyönyörű.
Ma is láttam egyet a villamoson ... ilyenkor nagyon fáj, hogy nem ismerhetem. Egy pici gyerekkel volt és egy izmos (cigány) pasival.
Nagyon szeretem a cigányokban, hogy mindig családban gondolkodnak. Szinte valahányszor látok roma lányt az urcán, majdnem mindig egy gyereket tolnak.
Amikor leszálltam, láttam egy másikat. Gyönyörű hosszú fekete haját csak úgy fújta a szél.
Csodaszép barnás bőre volt és aranyszínű bokalánc az egyik lábán.
Egy álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!