Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol van lehetőségem roma...

Hol van lehetőségem roma lánnyal ismerkedni, barátkozni?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, 37 éves vagyok.

Nagyon szeretem a roma lányokat, de sajnos sose láttam, hogy a roma-nemroma nagyon egymás társaságában lenne.

Nagyon szeretnék megismerkedni Budapesten egy kedves roma lánnyal, akit nem zavar, hogy én nem vagyok roma, és a családja és barátai is jófejek.

Szeretnék időt tölteni, sétálni, beszélgetni, vagy épp eljárogatni valahova.

(Ha nagyon összeillünk, és kialakul valami komolyabb, akkor nem zárkózom el a párkapcsolattól sem.)

2022. aug. 1. 16:06
1 2
 1/13 anonim válasza:

8kerben, este 11 utan racsapsz vki seggere vagy a tied lesz vagy halalosan megvernek

probald meg, szerencsed lesz

2022. aug. 1. 17:25
 2/13 anonim válasza:

Gondolt ezt át Széptestvérem, mert ha megbántod, akkor megy a família, ami esetükben több tucat kanmanust jelent.

Amúgy vicces kívül nem értem, hogy ragaszkodsz ennyire a Roma lányokhoz? Nem az a. Lényeg, hogy meg értsetek egymást ? Hogy tisztelegtek, támogassátok egymást? Neked ezektől fontosabb, hogy roma legyen?

Kavartam Romanlannyal, ki lehe5 fogni , vannak normálisabbak, de át mondom, hogy ne ragaszkodik ennyire a romákhoz.

2022. aug. 1. 17:28
 3/13 anonim válasza:

Na haló

Rafael vagyok. Mi befogadó család vagyunk és van egy szép húgom is. Néhányszor eljössz velünk portyázni és bemutatlak neki.

2022. aug. 2. 02:24
 4/13 anonim válasza:
Bármelyik kisebb kocsmában, romarendezvenyen. Vagy irány a telep, de ha te nem roma vagy azt kiszúrják, oszt leszúrnak
2022. aug. 2. 05:16
 5/13 Szolovjov válasza:
Sajnos bárhol.
2022. aug. 2. 13:18
 6/13 A kérdező kommentje:

Elégge undorító ez a sok előítélkező és rasszista hozzászólás.

Érdekes, hogy az a kevés roma, akivel életemben találkoztam, majdnem mindegyik normális volt.

Ismerkedni szeretnék egy kedves roma lánnyal, nem a rasszista véleményetekre vagyok kíváncsi!

2022. aug. 2. 20:33
 7/13 anonim válasza:
Gyere le Enyingre végig megyünk a soron azt meglátjuk mit fúj össze a szél.
2022. aug. 2. 23:09
 8/13 A kérdező kommentje:

Budapesten lakom.

2022. aug. 9. 21:35
 9/13 anonim válasza:
Fekete romalány a szeme úgy ragyog rám akar a napsugár .. most tényleg neked egy cigány kell?
2022. aug. 10. 23:39
 10/13 A kérdező kommentje:

A cigány lányok legtöbbje gyönyörű.

Ma is láttam egyet a villamoson ... ilyenkor nagyon fáj, hogy nem ismerhetem. Egy pici gyerekkel volt és egy izmos (cigány) pasival.

Nagyon szeretem a cigányokban, hogy mindig családban gondolkodnak. Szinte valahányszor látok roma lányt az urcán, majdnem mindig egy gyereket tolnak.

Amikor leszálltam, láttam egy másikat. Gyönyörű hosszú fekete haját csak úgy fújta a szél.

Csodaszép barnás bőre volt és aranyszínű bokalánc az egyik lábán.

Egy álom.

2022. aug. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!