Valakinek nincs kedve eljönni velem a Sziget fesztiválra Dua Lipa koncertre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elszeretnék menni a Szigetre a szerdai (08.10) napra, a Dua Lipa koncertre. Viszont nem jönne velem senki és én magamba nem szeretnék menni. Esetleg nem jár valaki ugyanebben a cipőben mint én, és elmennénk együtt, akár többen? Vagy ha valakikhez csatlakozhatok, annak is örülnék. :)
19/f
2022. aug. 1. 00:24
11/19 anonim válasza:
Én is szívesen csatlakoznék valakihez.
23/f
2022. aug. 9. 14:05
12/19 anonim válasza:
20/L vagyok, hozzám is csatlakozhat bárki
2022. aug. 9. 23:38
13/19 anonim válasza:
Én is egyedül megyek mert utolsó pillanatban visszamondták:(
19/f
2022. aug. 10. 00:21
14/19 anonim válasza:
#13 ott vagy már?
2022. aug. 10. 18:11
15/19 anonim válasza:
Érezzétek jol magatok maz sracok, bar en is ott lehetnek :( F
2022. aug. 10. 21:10
16/19 Hans Pötterman válasza:
De jó lenne ott lenni :( majd írjatok milyen volt aki eljutott
2022. aug. 10. 21:13
17/19 anonim válasza:
Na bocsi fiúk lányok, közben volt osztálytársaimmal találkoztam, mert ők ott önkénteskedtek a szigeten és velük elvoltam utána, igaz a koncerten egyedül vettem részt és hatalmas tömeg volt, viszonylag elől sikerült helyet találnom, kb csak külföldiek vettek körül és minden oldalról hozzámért valakinek a valamilye és sok volt a lökdösődés, de Dua Lipa hatalmas koncertet nyomott, szóval a kisebb kellemetlenségek ellenére jó koncertélmény volt :)
2022. aug. 11. 21:49
18/19 anonim válasza:
Legalább jól érezted magad :)
Én nagyon örülnék annak, ha egyszer Ava Max is eljönne magyarországba.
2022. aug. 11. 22:29
19/19 anonim válasza:
Nagyon profi volt a koncert, mind hangot és látványt illetően, óriási bulit csinált Dua, én nagyon élveztem. Körülöttem valahogy egy csomó magyar anyuka meg gyerek volt, de ez nem szegte kedvemet, énekeltem ahogy csak tudtam. Én is eléggé bent voltam a tömegben, sajnos ezzel együtt jár a nyomorgás, de megérte, mert nem kellett állandóan a kivetítőt néznem, hiszen ott voltam szemben velem. Dua egy gyönyörű és tehetséges nő! :)
2022. aug. 12. 02:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!