Hogyan lehet valaki olyan szép, mint Dua Lipa?
Nekem nem példakép. Nem mondom, hogy rossz ember, de az én személyiségemre nincs akkora hatással.
De ha neked ő hozzá tesz az életedhez akkor nyilván rajongsz érte 😇 ezzel nincs is semmi baj.
Úgy, hogy van ügynöke, sminkese, fodrásza. Összerakják a fejét pár kg smink, photoshop, megfelelően beállított felvételek.
Zeneileg meg nem ő írja a "slágereit", hanem a producerek akik tolják a többi ctrl+c ctrl+v "sztárral" egyetemben az ilyen tinglitangli kaptafa rádióslágeres "előadókat".
A zenész meg az előadó nem itt kezdődik, a Dua Lipa félék termékek, "sztárok".
#5:
Azért én Britney Spears-t mondjuk mindig is adtam, ha már slágergyáros, szalagon gyártott előadóról van szó. Ha nem is írja a dalait, csak felénekli, azért benne mondjuk volt becsület ahhoz, hogy profin végigcsináljon turnékat. (Belegondoltatok már, egy élőshow-t milyen nehéz lenyomni énekelve + táncolva? És a playback sem mindennapos azért…)
Én inkább az ilyen Jesy Nelson-féléket nem tartom semmire. Nézzetek rá a Jingle Bell előadására… Tömény kellemetlenség.
6: mind playback + valamennyire átengedik a mikrofon hangját, de arra meg automatikusan megy az autotune. Nem egy összeállítás van a youtubeon is arról, hogy a sok "álomhangú" sztár hangja milyen is valójában. :D
Nem mondom, hogy megasztár válogató szintűek ettől, de nem is a valóság az aranyhang a többségnél.
#7:
Ezt nem is vitatom. Ugyanakkor az előadó és az énekes nem ugyanaz. Egy énekes egy füstös bárban is énekelni fog, míg egy előadó megcsinálni a show-t. Más kompetenciákat igényel a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!