Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ázsia kedvelő csajok vannak...

Ázsia kedvelő csajok vannak itt? Akik esetleg tanulni is akarnak valamilyen nyelvet?

Figyelt kérdés
Szívesen leveleznék, beszélgetnék ilyen nőkkel. Én eddig kínaiul tudok egy kicsit. Ha van valamilyen fancuccod, azt is érdekel, én is megmutatnám a magamét. Ha van kedved egy pasival beszélni a témáról, írj.
2022. júl. 28. 19:04
 1/7 anonim válasza:
Mit jelent számodra az Ázsia kedvelő? Kína, Japán, Korea, anime és kínai gyorskaja? Mert Ázsia ennél sokkal több.
2022. júl. 28. 22:56
 2/7 anonim válasza:
Ázsia eléggé nagy. Ott a Közel-kelet vagy a Távol-Kelet, Belső Ázsia stb. Engem pl érdekel a földrajz tehát mondjuk, hogy érdekel
2022. júl. 29. 12:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Igazából úgy tudnám megfogalmazni, hogy akit a Távol-Keleti kultúra valamilyen szinten érdekel. Történelmi része, ételek, hagyományok, nyelv, stb. szóval nincs leszűkítve az animékre.

De akit érdekel a földrajz, az már jó. Pl. ott Ázsiában a vulkánokat is érdekes jelenségnek tartom, vagy, hogy miként védekeznek a földrengések ellen.

Szóval akit érdekelnek az ilyesmi témák, azokkal szívesen csevegnék.

2022. júl. 29. 15:21
 4/7 anonim válasza:
Aha szóval inkább a Távol-Kelet része. Ha gondolod nekem írhatsz. 2 hét múlva megyünk arra párommal egy Szingapúri nyaralásra
2022. júl. 29. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Rendben, a mai nap írok.

2022. júl. 29. 16:00
 6/7 anonim válasza:
Én is bírom az Ázsiai dolgokat
2022. júl. 29. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Írtam neked is, #6-os
2022. júl. 29. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!