Valaki kpopper/lgbtq+ tag beszélgetni?
Hali~^^
Szívesen barátkoznék, de a közelemben nincsenek emberek akikkel lenne közös téma
kb ugyan az a személy aki kiírta múltkor hogy kpop idolok támogatják az lmbtq szervezetet... -_-" amúgy aki kpop fan az általában nem szereti a melegeket meg hasonlókat aki meg meleg meg hasonló az meg a kpop-ot nem szereti...
amúgy meg miért nem elég csak az lmbtq vagy csak a kpop?
közeledben nincsenek emberek akikkel ismerkedhetnél? ez egy vita oldal konkrétan (főleg...)
3-nak amúgy tök igaza van modern rabszolga tartás a rosszabbik fajtából...
üdv egy hetero fehér keresztény férfi (a modern világban ez lassan az ördög szimbolikája ":DD )utóirat hozzátok a vas villákat és fáklyákat :P
Szia!
Ha szeretnél beszélgethetünk. K-pop os vagyok. És imádok mellette mindent ami japán
"amúgy aki kpop fan az általában nem szereti a melegeket meg hasonlókat aki meg meleg meg hasonló az meg a kpop-ot nem szereti..."
Na mondd már meg, hogy ezt az "okos" következtetést, hogyan sikerült levonni? :D Mi az összefüggés közöttük? Talán ismered az összes k-pop fant meg az összes meleget? :DD Egyébként meg:
1. Benne vagyok Lgbt csoportokban Facebookon és ott elég sok kpop fan posztjait szoktam látni
2. A kpop rajongótábora többnyire fiatalokból áll és a melegek elfogadottsága a fiatalok körében nagyobb mint az idősek körében. Tehát ha próbálunk valami összefüggést találni a két dolog között akkor nem pont fordított eredménynek kellene kijönnie? Már csak azért is mert a k-popot még mindig elég sokan cikizik, tehát aki k-pop rajongó pont nagyobb eséllyel toj más ember véleményére és így más ember életében is kevésbé turkál, tehát nagyobb eséllyel áll semlegesen ahhoz, hogy valaki meleg. De szerintem a 2 dolognak semmi köze egymáshoz, felesleges bármiféle összefüggést keresni a kettő között. :D Tényleg rejtély számomra hogyan jutottál ilyen következtetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!