Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Instagram hangüzenet hányszor...

Instagram hangüzenet hányszor hallgatható vissza?

Figyelt kérdés

Van valaki, akivel hangüzenetet változttunk. Én később visszahallgattam párszor az ő üzeneteit, következő nap viszont már nem tudtam visszahallgatni. Rákattintottam a lejátszás gombra, és nem történt semmi. Aztán ma újra le tudtam játszani ezeket a régi üzeneteket. Mi lehetett az oka? Machinálhatott valamit tegnap a fiókján, amit ma feloldott?

A fiókja privát, és azóta se váltottunk üzenetet, nem volt se képküldés, se egyéb dolog, ami a fiókomat terhelte volna. Nem tudok másra gondolni, mint hogy tegnap machinált vele valamit, nem akarta hogy újra meghallgassam, és ma feloldotta. Ilyen van?

#hangüzenet #Instagram #instagram hangüzenet
2022. júl. 14. 17:21
 1/8 anonim válasza:
Vagy technikai hiba volt
2022. júl. 14. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
értem. Ha nem technikai hiba volt, az érdekelne, hogy amit leírtam, azt meg tudja-e oldani az instagram felhasználó?
2022. júl. 14. 17:35
 3/8 anonim válasza:
Egyszer, utána fizetős.
2022. júl. 14. 17:35
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as: hülyeségeket ne írjál légyszíves
2022. júl. 14. 17:44
 5/8 anonim válasza:
Nem tudja megoldani, valószínűleg technikai gond volt. Mondom ezt szoftverfejlesztőként, szóval nekem lehet hinni. :)
2022. júl. 14. 20:56
 6/8 franciasrac válasza:
Akárhányszor amíg ne törölje a küldő ha komoly választ keresel :)
2022. júl. 15. 10:55
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös: most olyat tudtam csinálni fake accountról, hogy letiltom a másikat, akkor úgy jelenik meg a hangüzenet a másiknál, hogy a küldő törölte a hangüzenetet. Amikor feloldtam a tiltást, akkor újra meg lehetett hallgatni azt amire írta korábban a rendszer hogy a "küldő törölte". Szóval nem biztos hogy technikai gond volt. Bár az igazi üzenetnél nekem nem ezt írta ki,hanem csak rányomtam a lejátszás gombra, de nem hallatszott semmi. szóval csak olyan volt mint ha le lett volna némítva a hangszóróm (de nem volt)
2022. júl. 15. 13:03
 8/8 anonim válasza:
Biztosan teknikai hiba volt, nekem mindig lejátsza
2022. júl. 23. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!