Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki küldött már, vagy küldene hangüzenetet vagy videót itt gyakorin valakinek? Ha igen, kinek küldtetek, vagy milyen feltételekkel küldenétek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 11. 13:44
 1/5 anonim válasza:
Minden további nélkül küldenek hangüzenetet, vagy beszélnek élő hangkapcsolattal a lányok, de videót nem küldenek, kamerát nem kapcsolnak. Régen pont fordítva volt, másnap már egymást néztük a kamerán, de beszélni nem voltak hajlandók. Nem tudom mi változott azóta, miért történt ez a nagy fordulat, azt még megértem, hogy nem kameráznak, mert ki tudja mit csinál vele a másik fél, de hogy mitől eredt meg a nyelvük, az jó kérdés.
2022. júl. 11. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:

1

Nem tudom, neked mi a titkod, de nekem itt még egy lány sem küldött hangüzenetet. Sem továbbival sem anélkül. Hiába beszéltünk egy hónapig is, mihelyt kértem, eltűntek vagy néhányan megmondták hogy nem akarnak, ÉS eltűntek.

2022. júl. 11. 15:00
 3/5 anonim válasza:
Nem kértem, küldték maguktól.
2022. júl. 11. 15:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Az igen! Mázlista vagy!
2022. júl. 11. 15:51
 5/5 anonim válasza:
Persze! Hangfelvételt is küldtem már meg videót is, meg videóhívásoztam is már. :) L
2022. júl. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!