Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek van kedve Újhegyi...

Kinek van kedve Újhegyi uszodába lejönni csütörtökon, vagy holnap, velem úszni és csevegni ?

Figyelt kérdés
Természetesen én állom a jegyet.(29/F)

2022. júl. 12. 23:54
 1/6 anonim válasza:
Voltál, votatok?
2022. júl. 14. 05:28
 2/6 anonim válasza:
Miért lett törölve a válaszom? Nem volt benne semmi rossz.
2022. júl. 14. 08:01
 3/6 anonim válasza:
Az enyém is törölve lett, pedig csak annyit írtam, hogy nekem nincs kedvem, szerintem ebbe semmi bunkó nem volt, és a kérdésre válaszoltam vele.
2022. júl. 14. 08:03
 4/6 anonim válasza:
Viszont a kérdezőé is eltűnt, bár az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a kérdező válaszát (legyen bárkié), nem lehet jelenteni. Vagy ennek köze van a szintemhez? 3. szintű vagyok.
2022. júl. 14. 08:06
 5/6 anonim válasza:

3. csak ha picit is gondolkoznál, rájönnél, hogy senkit nem érdekel, hogy nincs kedved. Ha nem érint a kérdés, tovább lehet görgetni. Borzasztó zavaró az ilyen trollok tömeges válasza több kérdésnél is. Ha picit gondolkozol, arra is rájössz, hogy a kérdező nem azért teszi fel a kérdést, hogy ilyeneket válaszolj rá. Lehet, hogy te mindenbe bele akarsz kötni, és lehetne úgy értelmezni a kérdést, ahogy gondolod, de nem úgy kell értelmezni a kérdést, ahogy gondolod! Ez teljesen nyilvánvaló. Mégis, miért kellett volna ott maradnia a kérdésnek?

Tudod, a kérdést a szövegkörnyezetében kell értelmezni. Ez itt a barátkozás kategória, és itt barátkozáshoz keresnek társat az emberek. Tehát nem releváns válasz, hogy te nem akarsz barátkozni!

2022. júl. 14. 10:46
 6/6 anonim válasza:
Sírtál miután ezt a választ írtad, vagy megveregetted a saját vállad?
2022. júl. 14. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!