Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit csinálsz mostanság, kis...

Mit csinálsz mostanság, kis beszélgetés jöhet?

Figyelt kérdés

Szeretném hangsúlyozni, hogy NEM társat keresek, csupán olyan embert, akivel jókat lehet kötetlenül beszélgetni.

Vanna kérdései, válaszai, nyitott, őszinte, intelligens, nincsenek hátsó szándékai, nem fél az okos nőktől és persze tud összetett mondatokban kommunikálni. Az is jó, ha már van valami konkrétum és azzal kapcsolatban szeretnél diskurálni.

Előny, ha nem okoz gondot átmenni egyéb chat felületekre, mert újoncként csak 15 perceknént írhatok üzenetet, valamint, ha 25 felett vagy.

( “idősebbekkel” mélyebben tudok beszélgetni )

:-)

32 N

2022. júl. 3. 22:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

11:

egyébként tényleg azok ;-)

2022. júl. 3. 23:16
 12/22 anonim válasza:

#12:

Ohhh, vajon mitől válnak azzá...

:)

2022. júl. 3. 23:19
 13/22 A kérdező kommentje:

13:

a potenciál :-)

2022. júl. 3. 23:22
 14/22 anonim válasza:
Nem,köszönöm.
2022. júl. 4. 01:17
 15/22 anonim válasza:
Jezusom😂
2022. júl. 4. 06:57
 16/22 anonim válasza:
Szívesen beszélgetnék veled akár más felületen is hogyha a szimpátia kölcsönös!
2022. júl. 4. 08:07
 17/22 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én is nagyon szívesen beszélgetnék veled, szimpatikusnak tűnsz. Az utóbbi időkben nagyon magányosnak érzem magam, bár van családom, hiányzik, h valakivel tudjak beszélgetni rajtuk kívül is.

El tudom képzelni, h sok privát üzit kapsz, mindenképp kivárom a sorom, ha még lesz hozzá kapacitásod, h nekem is írj.

Szép napot :)

Szintén 32/ N

2022. júl. 4. 13:31
 18/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Aranyos vagy :-) És úgy néz ki, te is nőből vagy, ami nagy előny, hisz remélhetőleg nem akarjuk randira hívni a másikat :-))

Olvastam, hogy ugyan van csaladod, de maganyos vagy. Mesélsz, hogy mi a gond? Egyaltalan nem biztos, hogy tudok segíteni, de beszélni tudunk rola.

Ha gondolod, nekem belefer, hogy telefonon beszéljunk, ott gordulekenyebb, mert írni hosszan sokkal korulmenyesebb, az ekezeteket is lesporolom, mint latod :-) Én ingyen hívok ugyis, olyan csomagban vagyok, nem okoz gondot. Ha esetleg mégsem szeretnéd, akkor termeszetesen irhatod is.

Nem igazán releváns, hisz nem rolam van szó, de nehany gondolatot összeszedek magamról, hogy mégis ki vagyok. Szerintem jó tudni, ki van a masik oldalon.

Épp egy internetes vállalkozas beinditasan (gourmet-webstore) dolgozunk az uzleti partneremmel és ugy nez ki, julius-augusztusban vegre nyitunk, 1 év kemeny munka utan. Nagy meló összerakni egy ilyen komplex valamit. Ha még beszélgetni fogunk, megnyitaskor elkuldom a linket, hogy lathasd te is. (ha erdekel, persze)

Amúgy:

- filozófikus alkat vagyok, szeretek elemezni

- a gondolkodasmódom kissé eltér a klasszikustól, kb minden temakorben

- erzelmileg stabil es fuggetlen vagyok, nem befolyasol a kornyezet, valamint a tarsadalmi elvarasok. Olyan tudatos szellemi szinten élek, hogy ezeken a “puritán, emberi találmányokon, kalitkákon, szabályrendszereken” nanoszekundumok alatt atlatok és tova siklok a könnyed elegancia fátyla alatt

- szeretek reklamkepeket fotozni, sütni, könyvet írni, rucikat vasarolni, lakberendezni, sakkozni, stb..

- imadok oltozkodni, imadom a ruhakat, cipőket és szeretem a nőiessegemet megelni ( neha cserfesen kihasznalni. De ezt a pasik is elvezik, tehat senki nem szenved kárt )

- vegzettsegeim szerint lakberendező, logisztikai ugyintezo, valamint digital marketinges vagyok

Tegnap megosztottam masokkal a bakancslistámat, hogy ők is megosszák a sajátjukat. Neked vannak esetleg olyan vagyaid, amiket célul tuztel ki?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1181..

Üdv:

Nóri

2022. júl. 5. 18:55
 19/22 A kérdező kommentje:

oops, privatot akartam irni, de felrenyomtam. sebaj :-)

azert privatban is elkuldom, kedves utolso :-)

2022. júl. 5. 18:57
 20/22 anonim válasza:
Csak ugy sugarzik beloled az intelligencia...
2022. júl. 5. 22:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!