Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit csinálsz mostanság, kis...

Mit csinálsz mostanság, kis beszélgetés jöhet?

Figyelt kérdés

Szeretném hangsúlyozni, hogy NEM társat keresek, csupán olyan embert, akivel jókat lehet kötetlenül beszélgetni.

Vanna kérdései, válaszai, nyitott, őszinte, intelligens, nincsenek hátsó szándékai, nem fél az okos nőktől és persze tud összetett mondatokban kommunikálni. Az is jó, ha már van valami konkrétum és azzal kapcsolatban szeretnél diskurálni.

Előny, ha nem okoz gondot átmenni egyéb chat felületekre, mert újoncként csak 15 perceknént írhatok üzenetet, valamint, ha 25 felett vagy.

( “idősebbekkel” mélyebben tudok beszélgetni )

:-)

32 N

2022. júl. 3. 22:16
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Azt hiszem nem én vagyok a te embered.
2022. júl. 3. 22:23
 2/22 anonim válasza:

Félni nem félek, de Te tartod okos nőnek Magad, vagy mások szerint vagy okos?😏

Inkább az okoskodók akiket inkább kerülök,de ha okos vagy de azt nem hangsúlyozod, az nagy előny!😄

2022. júl. 3. 22:23
 3/22 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy meleg vagyok én szívesen leveleznék veled! :)
2022. júl. 3. 22:25
 4/22 anonim válasza:

Én úgy vélem megfelelnék...

Kizart mindenféle kapcsolat, idővel is? ;)

Írj!

2022. júl. 3. 22:25
 5/22 A kérdező kommentje:

“ Inkább az okoskodók akiket inkább kerülök,de ha okos vagy de azt nem hangsúlyozod, az nagy előny!😄”

Muszáj kihangsúlyozni, hogy a szemetet ne hordja össze a szél. Lásd: első kommentelő. Kiszámíthatóak az emberek, így már előre tudtam.

Szerettél volna fogást találni :-)

Cuki volt. Legalább korrekt volt a megfogalmazás. És szellemes is :-)

Akkor köszi a válaszokat.

2022. júl. 3. 22:29
 6/22 anonim válasza:

"Muszáj kihangsúlyozni, hogy a szemetet ne hordja össze a szél. Lásd: első kommentelő. Kiszámíthatóak az emberek, így már előre tudtam."

Ilyen és hasonló hozzáállásúakkal bárhol találkozhatsz! Nem kell észre venni!

Az emberek egy része kiszámítható! De vannak relytéjesek akik teljessen kiszámíthatatlanok!😉

2022. júl. 3. 22:43
 7/22 anonim válasza:

Szia!

En szivesen levelezek veled.

Nem tudom mi erdekel. Politika? gazdasag? vagy valami mas?

Ha meg nincs normalis ember aki irt akkor irj ram

31F

2022. júl. 3. 22:51
 8/22 A kérdező kommentje:

akik privátot írtak:

türelmet kérek, friss regisztráltként csak 15 percenként engedi a rendszer, hogy egyetlen üzenetet írjak. köszi!

2022. júl. 3. 23:01
 9/22 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled, eleinte engem nem zavarna, ha Te kérdeznél, majd idővel én is kérdezek. Nálam kicsit idő kell ehhez, de benne vagyok. F40)
2022. júl. 3. 23:10
 10/22 anonim válasza:

Oké!

Kérdés, kik lesznek a kiváltságosak... ;)

2022. júl. 3. 23:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!