Mit csinálsz mostanság, kis beszélgetés jöhet?
Szeretném hangsúlyozni, hogy NEM társat keresek, csupán olyan embert, akivel jókat lehet kötetlenül beszélgetni.
Vanna kérdései, válaszai, nyitott, őszinte, intelligens, nincsenek hátsó szándékai, nem fél az okos nőktől és persze tud összetett mondatokban kommunikálni. Az is jó, ha már van valami konkrétum és azzal kapcsolatban szeretnél diskurálni.
Előny, ha nem okoz gondot átmenni egyéb chat felületekre, mert újoncként csak 15 perceknént írhatok üzenetet, valamint, ha 25 felett vagy.
( “idősebbekkel” mélyebben tudok beszélgetni )
:-)
32 N
Félni nem félek, de Te tartod okos nőnek Magad, vagy mások szerint vagy okos?😏
Inkább az okoskodók akiket inkább kerülök,de ha okos vagy de azt nem hangsúlyozod, az nagy előny!😄
Én úgy vélem megfelelnék...
Kizart mindenféle kapcsolat, idővel is? ;)
Írj!
“ Inkább az okoskodók akiket inkább kerülök,de ha okos vagy de azt nem hangsúlyozod, az nagy előny!😄”
Muszáj kihangsúlyozni, hogy a szemetet ne hordja össze a szél. Lásd: első kommentelő. Kiszámíthatóak az emberek, így már előre tudtam.
Szerettél volna fogást találni :-)
Cuki volt. Legalább korrekt volt a megfogalmazás. És szellemes is :-)
Akkor köszi a válaszokat.
"Muszáj kihangsúlyozni, hogy a szemetet ne hordja össze a szél. Lásd: első kommentelő. Kiszámíthatóak az emberek, így már előre tudtam."
Ilyen és hasonló hozzáállásúakkal bárhol találkozhatsz! Nem kell észre venni!
Az emberek egy része kiszámítható! De vannak relytéjesek akik teljessen kiszámíthatatlanok!😉
Szia!
En szivesen levelezek veled.
Nem tudom mi erdekel. Politika? gazdasag? vagy valami mas?
Ha meg nincs normalis ember aki irt akkor irj ram
31F
akik privátot írtak:
türelmet kérek, friss regisztráltként csak 15 percenként engedi a rendszer, hogy egyetlen üzenetet írjak. köszi!
Oké!
Kérdés, kik lesznek a kiváltságosak... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!