Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Debreceni lanyok, van kedvetek...

Debreceni lanyok, van kedvetek baratkozni? 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Debreceni, 16 eves lany vagyok. A korosztalyomban (16-17-18) keresek lany baratokat. Csak "szimpla" kamaszos dolgokra vagyok, ugyanis nincs egy baratnom sem. Viszont amit igazan a szivem hianyol, hogy egy velem egy koru lannyal csevegjek, szerethessem, es jo baratnok legyunk. Sok mindent megprobaltam mar, ez az utolso, amiben remenykedek, es kapaszkodni tudok.

Magamrol, a hobbijaimrol, az elet kis es nagy dolgairol, akarmirol szivesen beszelgetek privatban, vagy akar instagrammon/facebookon.

(Nem szoktam bulizni, nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, akar meno akar nem,

van baratom, tehat fiuk se irjanak, sem senki parkereses celjabol, ilyesmibe bele sem megyek, aki probalkozik azt tiltom, ne pazaorljuk egymas idejet.)

Koszonom mindenkinek, legyen csodas estetek! :)

2022. júl. 2. 21:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
17/l, nem debreceni, de sokat járok :)
2022. júl. 13. 23:46
 12/12 anonim válasza:

Esetleg korombeliek Debrecen környékéről?

35f

2022. júl. 25. 09:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!