Magányosság és üresség, ki érez még így?
Introvertált embernek mondanám magamat, aki remekül elboldogul egyedül a világban, van egy stabil állásom és egy jövőképem az anyagiak terén, illetve barátaim is vannak, de mégis borzalmasan magányosnak érzem magamat, fizikai értelemben és a külvilág szemében mindenem megvan, de belül kong minden az ürességtől.
A legtöbb ember sajnos nem tud megérteni igazán, nem tudja elképzelni, hogy milyen háttérrel rendelkezem és honnan is jövök, emiatt nem is szoktam megnyílni másoknak, csak ritkán, akkor viszont túlzásba szoktam venni és pofára esek.
Szívesen beszélgetnék hasonló helyzetben lévő emberekkel, hátha találunk valami kiutat ebből a gödörből.
Én, de folyton elhesegetem ezeket a gondolatokat. Amúgy ha nő lennél még szimpatikus is lennél. Amúgy nagy előny hogy az életed rendben van. Gondolj bele, ha még az is káoszban lenne, akkor milyen rossz érzés lenne abba visszasüllyedni ha rád törnek ezek a magányos érzések... Nekem is valami hasonló áll fenn, de a stabil hátterem fenn tud tartani. Így nem visel meg a dolog annyira. Gondolom nálad is hasonló állhat fenn.
29/F
Nem tudom,ki vagy de az lejön,hogy értelmes és udvarias.
Ezért -is-rossz olvasni a magányodról.
Nagyjából hasonló szinten vagyok,de már beletörődtem ebbe a helyzetbe.a két barátom aki volt, mikor kapcsolata lett, onnantól magukkal foglalkoztak és akkor jönnek elő, ha gondjuk, bajuk van. Ezt pedig unom, mert ha ennyire tartanak csak érdemesnek,akkor ez nem is barátság.
Próbálom elfoglalni magam,de nem mindig megy....Innen, erről az oldalról pedig finoman szólva is nehéz ismerkedni,vagy akárcsak haverkodni is:(
Hasonló, céljaim is vannak az életben amikhez (sajnos) elég közel vagyok, aztán elfogynak.
Én nem merek/akarok másokkal is tervezni, inkább úgy vagyok vele, hogy majd egyedül felépítek mindent, csak sajnos ennek a magány az ára, ami talán még mindig jobb, mint a csalódások sorozata.
Ezt érzem én is.
25/F
En is ilyen vagyok
40 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!