Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ha én kedves vagyok egy...

Ha én kedves vagyok egy lányhoz akkor ő miért nem kedves velem?

Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 13:45
 1/7 anonim válasza:
1000 oka lehet. Idegesítően kedvesnek is lehet lenni.
2022. jún. 30. 13:46
 2/7 anonim válasza:
Nincs pénzed, megjelenésed, kocsid, órád, igazából az a kérdés, hogy mid van amivel el tudod adni magad?
2022. jún. 30. 14:06
 3/7 anonim válasza:

1:Eleve nem kedves a lány.

2:Téged nem szeret valamiért.

3:Olyan a természete hogy utálatosnak tűnik más szemében de igazából nem az vagy még sok más....

2022. jún. 30. 14:16
 4/7 anonim válasza:
Lehet sok vagy meg nem josz be neki es inkabb nem jofejkedik nehogy kozeledesnek vedd es megjobban rakapcsolj. De am.se torvenyszeru h birni kell azt aki kedves veled..
2022. jún. 30. 14:28
 5/7 anonim válasza:

A lányok a legritkább esetben tolerálják az ismerkedést.

A legtöbbnek ott a párja, vagy a kiszemeltje, hátuk közepére sem kell egy idegen nekik.

2022. jún. 30. 14:55
 6/7 anonim válasza:
Jó kérdés, igazából bármi oka lehet... Tegnap sétáltam egy bicikli úton és elszaladt mellettem egy gyönyörű lány. Nagyon szép volt, vártam is hogy lássam szemből is, amikor visszafele kocog. Találkoztunk egy ponton, amikor épp megállt pihenni. Kedvesen ránéztem, de olyan csúnyán nézett rám. Kérdeztem us magamban, “Hát mit ártottam neked?” Aztán tovább sétáltam. Ő meg elindult kocogva visszafelé. Én még persze utána firdultam párszor, de ő csak ment... Pedig szimpatikusnak tűnt. Nem hiszem hogy csak a kimerültség szikrázott a szeméből. Akarni sem hiszem hogy akart volna tőlem bármit is... Csak azt nem értem miért nem lehet legalább semlegesen viselkedni...
2022. jún. 30. 16:59
 7/7 anonim válasza:
Én főleg így nyáron a cickóikat szoktam megnézni először, na az nem szokott tetszeni nekik.
2022. jún. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!