Lányok van kedvetek ismerkedni egy porsche-s fickóval???
#18-as bármilyen hihetetlen is, nekünk nőknek is van autónk...
Az meg hogy egy fèrfinak milyen autója, nem tudom memnyiben èrint engem. Tán nekem adja vagy mi?
Nem ezt mondtam..
Az érvelési hibád viszont az hogy az összes nő nevében próbálsz beszélni és véded a mundér becsületét.
Amit én mondtam egy jelenség ami szerintem létezik, ezt viszont a saját (egyébként erkölcsileg elfogadható) példája mentén akarja cáfolni.
De maga a felvetés sem arról szólt hogy minden nő ilyen.
Sőt, megkockáztatom hogy akikről beszéltem ők nem fognak a gyakorikérdéseken kommentelni inkább élvezik az életet.
És nem nem adja nekik, de simán lehet hogy használhatják, vagy ravaszdi módon arra gondolnak hogy kapnak majd egyet a kanjuktól ha elégszer szét teszik a lábukat.
Nem tudom miért kell úgy csinálni itt egyes nőknek mintha nem lenne kismillió arany ásó hölgy aki a külsőségekre hajt. (nem az ember kulselyére hanem az anyagi külsőségekre)
Nem gondolnám, hogy a gyakorikerdesek.hu-ról fogsz magad mellé igazi, belevaló nőt találni.
Üdv egy valóban Porsche 911 tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!