Lányok van kedvetek ismerkedni egy porsche-s fickóval???
Ha újabb generációs Honda type R lenne már indulnék is :D
A porsche nem az én ízlésem.
Nyilván csak vicceltél a kérdéssel de én egy kicsit komolyabban is válaszolok.
Bele képzelem hogy ez egy komoly kérdés volt.
Na szóval: nekem az a tapasztalatom hogy egyébként még működik is a dolog de csak akkor ha nem ennyire közvetlenül van fel ajánlva. A nőknek szükségük van arra az illúzióra hogy ők bizony nem lekenyerezhetőek. Magyarul: ha direktbe mondod hogy Ferrarid van vagy valami egyéb drága sport autó akkor eljátszák a hercegnőt aki nehezen kapható és akkor nem mennek el veled.
Ellenben ha csak arról van szó hogy ott parkol a kocsid és megkérdezed tőle van e kedve mit tudom én strucc farmra menni veled(most csak mondtam valamit) és közben fél szemmel már a kocsidra nézel és mozdulsz felé mintha semmit nem jelentene neked hogy jön vagy nem jön 15 mp-et adsz neki ezt eldönteni akkor szép millió dolláros mosollyal fog bepattanni a kocsidba. Ugyan ez nyilván nem fog össze jönni egy Suzuki Swift-el.
"Suzukival is összejönne, ha tetszik a pasi. Ha nem tetszik, mehet a francba, ferrarival is."
Mondotta ezt az egyszeri gyakori kérdéses minden bizonnyal nem aranyásó nőszemély. És erre most a suzukis hapsiknak fel kellene hogy csillanjon a szemük és vállon kellene veregetniük magukat hogy "Igen, megmondtad a frankót, nem is számít meg nincs is ilyen, aki eljönne velem annak mindegy hogy suzuki vagy ferrari :D Na persze. :D
UI: Ne ved sértésnek, tudom csak a szubjektív véleményed írtad (én is) de szerintem a valóság más egy picit. Noha én is szívesebben hiszem ezt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!