Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok van kedvetek ismerkedni...

Lányok van kedvetek ismerkedni egy porsche-s fickóval???

Figyelt kérdés
Van egy porsce 911-em akit érdekel elhívom egy körre...

#Porsce
2022. jún. 21. 11:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak Porsche beérem ezzel is...
2022. jún. 21. 11:55
 12/23 anonim válasza:
Vigyél el, az a jó, ha meg se kérdezel
2022. jún. 21. 12:01
 13/23 anonim válasza:
De miért csak 1 kör???
2022. jún. 21. 12:03
 14/23 anonim válasza:
Drága a benzin. :D
2022. jún. 21. 12:10
 15/23 anonim válasza:

Ha újabb generációs Honda type R lenne már indulnék is :D

A porsche nem az én ízlésem.

2022. jún. 21. 12:29
 16/23 anonim válasza:

Nyilván csak vicceltél a kérdéssel de én egy kicsit komolyabban is válaszolok.

Bele képzelem hogy ez egy komoly kérdés volt.

Na szóval: nekem az a tapasztalatom hogy egyébként még működik is a dolog de csak akkor ha nem ennyire közvetlenül van fel ajánlva. A nőknek szükségük van arra az illúzióra hogy ők bizony nem lekenyerezhetőek. Magyarul: ha direktbe mondod hogy Ferrarid van vagy valami egyéb drága sport autó akkor eljátszák a hercegnőt aki nehezen kapható és akkor nem mennek el veled.

Ellenben ha csak arról van szó hogy ott parkol a kocsid és megkérdezed tőle van e kedve mit tudom én strucc farmra menni veled(most csak mondtam valamit) és közben fél szemmel már a kocsidra nézel és mozdulsz felé mintha semmit nem jelentene neked hogy jön vagy nem jön 15 mp-et adsz neki ezt eldönteni akkor szép millió dolláros mosollyal fog bepattanni a kocsidba. Ugyan ez nyilván nem fog össze jönni egy Suzuki Swift-el.

2022. jún. 21. 14:03
 17/23 anonim válasza:
Suzukival is összejönne, ha tetszik a pasi. Ha nem tetszik, mehet a francba, ferrarival is.
2022. jún. 21. 18:09
 18/23 anonim válasza:

"Suzukival is összejönne, ha tetszik a pasi. Ha nem tetszik, mehet a francba, ferrarival is."

Mondotta ezt az egyszeri gyakori kérdéses minden bizonnyal nem aranyásó nőszemély. És erre most a suzukis hapsiknak fel kellene hogy csillanjon a szemük és vállon kellene veregetniük magukat hogy "Igen, megmondtad a frankót, nem is számít meg nincs is ilyen, aki eljönne velem annak mindegy hogy suzuki vagy ferrari :D Na persze. :D

UI: Ne ved sértésnek, tudom csak a szubjektív véleményed írtad (én is) de szerintem a valóság más egy picit. Noha én is szívesebben hiszem ezt el.

2022. jún. 21. 18:43
 19/23 anonim válasza:
Vigyázz túl ne szaladja a bérlési időn.
2022. jún. 21. 19:49
 20/23 anonim válasza:
Ha valaki tetszik akkor tényleg nem számít milyen kocsija van. Az se baj ha nincs neki. Persze plusz pont ha van pénze, az kell az élethez, de ha eldöntöttem hogy tetszik valaki akkor nem változtat rajta ilyesmi. De egy bizonyos árkategória felett akkor sem mennék valakivel ha tetszik, mert feleslegesen szórja a pénzt, és könnyen lehet hogy simlis ügyekben is benne van, amiatt a lányoknak meg különösen elővigyázatosnak kell lenniük.
2022. jún. 22. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!