Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek barátkozni?

Lenne kedve valakinek barátkozni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek barátkozni legyen az akár online vagy élőben a hobbim a rajzolás meg szeretek kirándulni akár egyedül is🥰. Nagyon szeretek zenét hallgatni bármilyen fajtát meghallgatok kivéve az operát azt gyűlölöm xD. Pécsen élek és az állatokat is nagyon szeretem mindenki írhat kortól függetlenül de leginkább a 18 és alatti emberekkel barátkoznék jobban megtudom érteni a saját korosztályomat de attól függetlenül mondom bárki írhat!🥰🤗 /L

2022. jún. 19. 21:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nemrég regisztráltam szóval csak percenként tudok üzenetet küldeni :/
2022. jún. 19. 21:11
 2/8 anonim válasza:
Kár, pedig olyan szívesen meghallgattam volna veled együtt egy 2,5-3 órás Donizetti-operát. Mondjuk az is tény, hogy tudok állat is lenni, mikor micsoda (nagy marha, néha "hülye majom" vagy "mocskos disznó").
2022. jún. 19. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Neem nem ítéllek el miatta csak én nem szeretem azt a műfajt🥰
2022. jún. 19. 21:19
 4/8 anonim válasza:

Nem is mondtam, hogy elítélnél. Egyébként sokan azért idegenkednek tőle, mert nem értik a szöveget. Én sem tudok pl. olaszul, de átadom magam a zenének, meg elolvasom a cselekményt, ha nagyon tudni akarom, hogy éppen ki és miért haldoklik fél órán keresztül. Az állatot csak azért említettem, mert írtad, hogy szereted az állatokat. Az egyik volt kollégám gyakran nevezett engem beteg állatnak, amikor kéjes élvezettel meséltem neki olyan filmekről, mint a Mélyvörös, vagy amikor előadtam neki Hannibal Lecter monológját a népszámlálóról.

Mit szoktál rajzolni? Merrefelé kirándulsz?

2022. jún. 19. 21:29
 5/8 anonim válasza:
Szia, én szívesen barátkoznék! 😊 17/L
2022. jún. 20. 00:29
 6/8 anonim válasza:

Imádom a kreatív embereket, szóval szivesen megismernélek.

21/f

2022. jún. 20. 11:05
 7/8 anonim válasza:
Én pécsi vagyok, bár bőven 18 fölötti 🙂
2022. jún. 20. 14:27
 8/8 anonim válasza:
Pest megye, 29F, de ha szeretnél írj :)
2022. jún. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!