Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nemsokára a a fővárosba...

Nemsokára a a fővárosba költözök, valaki akinek nincs társasága lenne kedve barátkozni? Lányokhoz szól a kérdés. 22N

Figyelt kérdés
Nem nagyon vannak a fővárosban barátaim és aki van az is mind fiú. Örülnék egy lány barátnak akivel lehet programozni. Én szeretek úszni, túrázni, idővel szeretnék majd valami menhelyen önkénteskedni, főleg kutyát sétáltatni. Szeretem a művészeteket is és a természetet. Nem vagyok bulizós, nincs semmilyen káros szenvedélyem, szeretek beszélgetni, de nem vagyok egy túlzottan pörgős személy. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon :)

2022. máj. 29. 21:19
 1/8 anonim válasza:
Az elso hulye, azzal baratkozol akivel akarsz. Nekem is csomo fiu baratom van, lany alig, es en is igenylem hogy legyenek baratnoim.
2022. máj. 29. 22:08
 2/8 anonim válasza:
Írj
2022. máj. 29. 22:37
 3/8 anonim válasza:

Szia

Írj nyugodtan

23/L

2022. máj. 30. 10:15
 4/8 anonim válasza:

Szia!

Nemrég lettem én is Pesti és itt nincsennek lány barátaim. Írj ha még aktuális.

2022. máj. 30. 17:14
 5/8 anonim válasza:
Szerintem így erőltetve nem lesz igazi barátod, de ne legyen igazam.
2022. máj. 30. 22:31
 6/8 anonim válasza:
Remélem találsz valakit akivel tudsz programokat szervezni és majd úszkáltok együtt mint a kis halacskák.
2022. máj. 30. 22:40
 7/8 anonim válasza:
Nekem is írj nyugodtan, 20N
2022. máj. 31. 00:00
 8/8 anonim válasza:

Ha gondolod írj :)

16l

2022. júl. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!