Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan magányos ember...

Van olyan magányos ember köztetek, aki szívesen barátkozna? Fogjunk össze, hogy senki se legyen többé magányos.

Figyelt kérdés

2022. jún. 16. 16:26
 1/4 anonim válasza:

Mi a célod?

Mit tudsz nyújtani?

Milyen ember vagy?

Miért lettél magányos?

Miért érzed magad magányosnak?

Mit jelent számodra a barátság?

2022. jún. 16. 17:34
 2/4 anonim válasza:
Esetleg írhatnál magadról pár sort.
2022. jún. 16. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Az lenne a célom, hogy magányos emberként más magányos emberekkel beszélgessek, barátkozzak, hogy legyenek barátaim. Nyújtani annyit tudok, hogy jó beszélgetőpartnerként meghallgatom más emberek problémáit, esetleg felvidítom őket, ha sikerül. Átlagos embernek tartom magam, nagyjából azok a dolgok érdekelnek, mint másokat. Azért lettem magányos, mert nem sikerült eddig még kialakítanom igazi barátságot senkivel sem, meg párkapcsolatom is csak egyszer volt 30 éves koromban, de rövid ideig tartott. A barátság számomra annyit jelent, hogy vannak emberek, akikkel kölcsönösen számíthatunk egymásra, csinálnánk közös programokat, hogy jól érezzük magunkat.
2022. jún. 16. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
31 éves férfi vagyok, Salgótarjánhoz közel élek, szeretem a rap zenéket, videojátékokat, szeretem az állatokat, vannak macskáink és egy kutyánk. Akit érdekel még valami az kérdezzen nyugodtan.
2022. jún. 16. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!