Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Székesfehérváron szeretném...

Székesfehérváron szeretném free hug akciót indítani,valakinek van kedve csatlakozni? :) 25f

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 08:32
 1/6 anonim válasza:
Nincs.
2022. jún. 14. 09:13
 2/6 anonim válasza:
Nincs
2022. jún. 14. 09:46
 3/6 anonim válasza:

Menj be a belvárosba és próbálkozz.

De szerintem nem sok esélyed van.

2022. jún. 14. 12:09
 4/6 anonim válasza:
Free hug? Amúgy az ötlet teljesen jó és életképes. Nyugaton be is szokott válni és nagyon szép gesztusnak tartják. Nyugaton. Ez itt Magyarország. A sok kiégett, kiüresedett ember simán csak el fog sétálni melletted és tovább kesereg majd a sz*r életén. Elképzelhető, hogy ki is röhögnek majd vagy megkérdezik, hogy "mi a fenét csinálsz, tán b*zi vagy?". Egy próbát megér, de én sajnos nem fűzök hozzá nagy reményeket :/
2022. jún. 14. 12:36
 5/6 anonim válasza:

Nekem nincs, bár nem lakok messze és szeretek ölelkezni de ehhez már nagyon intro vagyok xd

Amúgy jó ötletnek tartom, de Magyarországon tényleg nem hiszem hogy nagy sikere lenne. Esetleg ha lány lennél, de akkor meg hátsó szándékkal mennének oda hozzád :'D

2022. jún. 14. 14:31
 6/6 anonim válasza:

Hozzám odajöttek a Széll Kálmánon free hugosok, egy darabig nézegettük egymást (illetve én a táblát), aztán gondoltam, jólvan, legyen :D

Amúgy nekik se volt nagy sikerük, de egy próbát esetleg megér

De jó is, hogy keresel társat, mert egy free hugos nem hiszem, hogy túl bizalomgerjesztő látványt keltene :D

2022. júl. 13. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!