Valakinek van kedve Ismerkedni? lány Bffet keresek, kengyel és szolnok között! és legyen kedve találkozni néha! és ne Hagyjon Ott Pár Hónap után!(19 éves kor alatt legyen!)
Figyelt kérdés
és érdekelja ezotéria( Paranormális Jelenségek( Szellemek, Démonok!)
Rendes legyen! ne legyen Beképzelt, és Piszkálódós! Fogadjon el úgy ahogy vagyok! énis Ilyen vagyok mint a leIrtak alapján......
2022. jún. 12. 15:47
11/13 A kérdező kommentje:
Ez kicsit vicces csak nevetni tudok rajta amit Irtál😂😂😂😂😂😂😂😂
2022. jún. 12. 21:52
12/13 anonim válasza:
Ezotériával csak hülyék foglalkoznak! Az áltudományos marhaság!
2022. jún. 12. 21:58
13/13 anonim válasza:
Nem piszkálódásból, de felnőtt létedre miért nem hagyhatod el a településedet?
És ha barátokat keresel, miért van a kulcsszavak között a szerelem?
Igazából értem a dolog célját, tök jó, de ha már megkötöd a megismerni vágyott személy érdeklődési körét, akkor akár azt is csinálhatnád, hogy az adott témában kezdesz el beszélgetni emberekkel és akkor eleve olyanok között vagy, akikkel közös az érdkelődési köröd.
2022. jún. 12. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!