Volna kedve valakinek barátkozni beszélgetni? 22/N
Figyelt kérdés
Igazából egyenlőre csak beszélgetni,ismerkedni szeretnék de idővel ha úgy van egy komoly kapcsolatnak sem vagyok ellenére.Hosszú távú komoly párkapcsolatot szeretnék ahol kölcsönös a bizalom,az őszinteség és a szeretet.Idővel majd szeretnék családot is alapítani a megfelelő partnerrel.Koromhoz képes elég érett személyiség vagyok, komolyan gondolkozom.Bulizni nem szeretek.Somogy megyei vagyok de töllem távolabb élőkkel is szívesen ismerkedem akár pestiekkel is.Lehetőleg csak olyan írjon akivel normálisan lehet ismerkedni.2022. jún. 12. 08:00
21/21 anonim válasza:
kicsit úgy érezheti most magát a kérdező, mint az a nő a "nagy Ő" című műsorban, amikor 20 farok verseng a 1 nő kegyeiért. Szánalmas!
2022. jún. 12. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!