Volna kedve valakinek barátkozni beszélgetni? 22/N
Azta mennyi minden, meg normálissal, hát én már írni sem merek :D
23/f
Szerintem ez egy nagyon korrekt kérdés volt és nincsen ebben semmi rossz. Vannak lányok, akik sokkal érettebb gondolkodással rendelkeznek a kortársukkal szemben.
Lehet tévedek, de a kérdező lány preferálja az intelligenciát és az értelmes, nyugodt beszélgetéseket és biztosan nem veti meg a szórakozást sem a maga módján. :)
Hajrá! 30/F
Én szívesen ismerkedem, barátkozom, beszélgetek veled persze csak ha komolyan gondolod.
Ha a levél özönt túlélted kérlek írj.
Tehát attól vagy érett mert másokat szolgálsz ki és az az éretlen aki élvezi a nyarat? És mint ahogy írtad mint egy hülye, tehát nem is szereted ezt csinálni esetleg? Vagy ennyire pénzorientáltság van már manapság?
Nem leszólásból, csak felvet bennem egy kérdést, hogy te is inkább nem e szórakoznál és ez nem csak valami hazugság magadnak is, hogy a munkától leszel érett és a bulizástól meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!