Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Volna kedve valakinek barátkoz...

Volna kedve valakinek barátkozni beszélgetni? 22/N

Figyelt kérdés
Igazából egyenlőre csak beszélgetni,ismerkedni szeretnék de idővel ha úgy van egy komoly kapcsolatnak sem vagyok ellenére.Hosszú távú komoly párkapcsolatot szeretnék ahol kölcsönös a bizalom,az őszinteség és a szeretet.Idővel majd szeretnék családot is alapítani a megfelelő partnerrel.Koromhoz képes elég érett személyiség vagyok, komolyan gondolkozom.Bulizni nem szeretek.Somogy megyei vagyok de töllem távolabb élőkkel is szívesen ismerkedem akár pestiekkel is.Lehetőleg csak olyan írjon akivel normálisan lehet ismerkedni.
2022. jún. 12. 08:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Azta mennyi minden, meg normálissal, hát én már írni sem merek :D

23/f

2022. jún. 12. 11:37
 12/21 anonim válasza:
vajon mennyi privát mehetett?
2022. jún. 12. 12:12
 13/21 anonim válasza:
3,14
2022. jún. 12. 12:17
 14/21 anonim válasza:

Szerintem ez egy nagyon korrekt kérdés volt és nincsen ebben semmi rossz. Vannak lányok, akik sokkal érettebb gondolkodással rendelkeznek a kortársukkal szemben.

Lehet tévedek, de a kérdező lány preferálja az intelligenciát és az értelmes, nyugodt beszélgetéseket és biztosan nem veti meg a szórakozást sem a maga módján. :)

Hajrá! 30/F

2022. jún. 12. 16:35
 15/21 anonim válasza:

Én szívesen ismerkedem, barátkozom, beszélgetek veled persze csak ha komolyan gondolod.

Ha a levél özönt túlélted kérlek írj.

2022. jún. 12. 16:43
 16/21 anonim válasza:
14. Nem tudom, akik általában megemlítik hogy érettek meg már felnőttek általában azok a leggyerekesebbek.
2022. jún. 12. 18:02
 17/21 A kérdező kommentje:
16.os nem ismersz engem szóval látatlanban nem kéne következtetést le vonni.eggyátalán nem vagyok gyerekes.a mai huszon éveseknek azzal telnek a nyári meg az élete hogy buliznak meg drogozzákk.én reggeltől estig dolgozók mint egy hülye és egész nyáron nincs időm semmire mert másokat szolgálok ki.
2022. jún. 12. 18:17
 18/21 anonim válasza:

Tehát attól vagy érett mert másokat szolgálsz ki és az az éretlen aki élvezi a nyarat? És mint ahogy írtad mint egy hülye, tehát nem is szereted ezt csinálni esetleg? Vagy ennyire pénzorientáltság van már manapság?

Nem leszólásból, csak felvet bennem egy kérdést, hogy te is inkább nem e szórakoznál és ez nem csak valami hazugság magadnak is, hogy a munkától leszel érett és a bulizástól meg nem?

2022. jún. 12. 18:24
 19/21 anonim válasza:
Akkor te megérdemelnéd hogy valaki téged is kiszolgáljon :)
2022. jún. 12. 18:25
 20/21 anonim válasza:
És kiszolgálás közben senki nem akar veled megismerkedni kérdező?
2022. jún. 12. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!