Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetős, barátkozós...

Beszélgetős, barátkozós estére meginvitálhatok valakit? (F)

Figyelt kérdés

Sajnos mindig is introvertált típus voltam, így nehezen ismerkedtem, aki pedig szimpatikus volt, idővel elkopott mellőlem mindenféle okok miatt (amik persze az én hibáim IS voltak). Mostanában viszont cefet módon magányos vagyok. Dolgozom napi 12-14 órában és tulajdonképpen hazajárok félholtan sínylődni, vagy aludni (inkább már csak forgolódni...), a napjaimban felgyülemlett feszültséget sehogy nem tudom levezetni (a bulik nem az én világom), így csak emésztem magam. Ez csak egy kis kitekintés arra vonatkozóan, miért is ide írok és nem mondjuk megyek el szétcsapatni magam... Már egy beszélgetés is jól esne néha, nemhogy még barátkozni, vagy eljárni emberekkel programokra a szabadnapjaimon... Valaki esetleg nyitott egy olyan ismerkedésre, ami 1-2 privátváltás után nem szakad meg? Mert abból azért volt már pár itt.

Köszi, ha végigolvastad! Szép estét! :)

30F/Bp

2022. jún. 9. 21:20
 1/4 anonim válasza:

Csak pár kéretlen tanács.

Szerintem introvertként egy emberrel csináljátok, mert sokkal könnyebb úgy beszélgetni.

És esetleg ne egy full estét estére, hanem legyen valami határa, hogy mettől meddig egy óra vagy kettő. Ebbe könnyebb belevágni egy ismeretlennel.

És amúgy nincs valami zene amit nagyon nagyon szeretsz. Mert egy koncert egyedül is nagyon jó tud lenni és ott nem kell szétcseszned magad, meg tudod hallgatni egyedül is és élőben általában nagyobb élmény a zene, mert sokkal jobb a hangosítás, mint ami egy otthonban lehet.

Vagy ha belefér akkor egy utazás egyedül is nagyon feltöltő tud lenni.

2022. jún. 9. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szeretem behatárolni a dolgokat, mint ahogy már a kort és nemet sem teszem. Ahogy öregszem, egyre kevésbé bírom a korlátokat. Ez az én hibám, de valamit magammal viszek a tanácsodból és köszönöm! :)

A zenéhez: amikor utoljára koncerten voltam (mondhatni véletlenül azt is), akkor telibe hányt egy részeg muksó. Nekem az nem poén, hogy nézem, ahogy egymás manduláját nyalogatják a párok, vagy hering módon mozdulni sem tudunk egymástól. Meg igazából nincs kedvenc együttesem sem, ritkán hallgatok zenét, nem tartozik az érdeklődési köreim közé.

Utazni szoktam, eljárok hegyi túrákra, Velencei-tó és Balaton bringakört lenyomok, ha olyanom van, de ezek egyedül egyre kevésbé motiválnak és fogy a helyszín. Szeretem a társaságot, de 1-2 embernél többet már nem tudok kezelni, így ebben sincs hatalmas igényem. Szerintem... :)

2022. jún. 9. 21:45
 3/4 anonim válasza:
Szia. Ismerős az érzés. Néha tényleg jó lenne csak beszélni valakivel. Nem sok emberrel csak kis társaság lenne. Csak barátkozni ismerkedni nehéz.
2022. jún. 10. 07:23
 4/4 anonim válasza:
Szia, nekem is ismerős a probléma, nagyon magányos vagyok és szívesen barátkoznék. Viszont, szerintem így nem lehet barátkozni, hogy "mindketten/mindannyian magányosak vagyunk, hát barátkozzunk össze". Inkább dobj fel egy témát, amiről szívesen beszélgetnél, vagy írd meg, milyen közös programokra gondoltál -akkor fognak a hozzád illő barátok megtalálni, akikkel közös az érdeklődési körötök...
2022. jún. 10. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!