Fiúk! Mi a véleményetek a rocker (punk v emo) lányokról?
Egy párkapcsolatban ez számít valahogy?
Mennyire tartjátok vonzónak?
Vannak itt hasonló stílusu fiúk?
Van még emo?
Amúgy semmi a saját kultúr körön belül ők is a legjobb pasira másznak rá, aki a leginkább hasonlít az imádott rock sztárra, meg úgy néz ki mint egy viking vad állat vagy Marilyn Manson, most kicsit kifacsartam de kb ez van, nincs új a nap alatt.
Sok ilyen fiú/lány elég igénytelen és büdös tud lenni.
Mondom úgy, hogy én régen rocker voltam, de tisztálkodtam rendesen, de volt olyan osztálytársam aki kevésbé.
Szó szerint mindenféle lánnyal találkoztam ebben a stílusban.
Nem tudnék semmi általánosat mondani. Volt olyan akinek 2 évig udvaroltam és reménykedtem, hogy egyszer a feleségem lehetne, aztán el kellett fogadnom hogy nem lesz, volt olyan akitől egy találkozás után a hideg rázott és csak belefájdult a fejem hogy lehet valaki ennyire trash.
24/f és ma már bekategorizálhatatlan de nevezzük metálos alternak.
a rocker csajok jó fejek mint haver, de férfi-nő vonalon sosem találtam őket vonzónak
mármint nem pusztán a rockzene kedvelőkre gondolok, hanem amikor valaki a rocker szubkultúrát követi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!