Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki segít ebben?

Valaki segít ebben?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom hova kategorizaljam be ezt a kérdést, így lehet nem feltétlenül ide való. Fura is a kérdés, de azért felteszem hátha valaki megérti. Hol tudnék olyan embereket keresni akiknek van kamu insta profiljuk? Nyilván sok embernek van, akar titkolja akár nem. Nem kell itt negativat gondolni bele, hogy bantot kommentelni más posztja ala vagy stb. Ezt en is elitelem es szerintem nagyon szánalmas hogy valakinek erre van ideje. Viszont vannak olyan emberek akikkel nem úgy hozta sors ahogy mi szerettük volna es 2 felé szakított minket. Nyilván kikovetjük egymást, de még érdekel hogy mi van vele. Hogy alakul az élete, jól van e. Én pl erre tartom. Csak nagyon átlátszó tud lenni egy kamu profil. Kevés követő szám, nincs konkrét ismerős. Jó lenne olyan kamuknak összefogni, segítve ezzel egymást, hogy bekövetjük a másikat. Ezzel nőne a követők száma és sokkal hihetőbb lenne. Sokat segitene ha írnátok kamu profilokat akár privátban és bekovettnenk egymast.
2022. máj. 15. 22:19
 1/8 anonim válasza:
Figyelj, tudom azt, hogy nagyon nehéz néha elengedni azokat akik egyszer számunkra nagyon fontosak voltak. Nagyon szívből jövő, hogy te mindezek után is a legjobbat kívánod a másik számára. Én is ilyen vagyok. De hidd el, a saját életed minősége és lehetőségei miatt, csak simán próbáld elfogadni és elengedni azt, hogy nem osztjátok már meg egymással az életeteket. Bármi is van vele, az már egyszerűen nem számít. Nehéz ezt a képességet elsajátítani az életben. De remélem sikerülni fog neked hamar, ha belátod amit írtam. Nagyon remélem, hogy sok jót hoz az élet neked, és véletlenül se ő rá gondolj.
2022. máj. 15. 22:31
 2/8 anonim válasza:
1esnek am igaza van, de ha nem mondasz le róla, sok szabadidőm van (na persze Xd), segítek, persze. Sőt, tudok olyat, aki úgyszintén valószínűleg benne lenne
2022. máj. 15. 22:55
 3/8 anonim válasza:
Szintén azt gondolom, hogy az 1-esnek van igaza, és ugyan szabadidőm kevés, de évek óta nem tudok és nem vagyok hajlandó elengedni egy volt kapcsolatot. Aki segít nekem, annak segítek.
2022. máj. 15. 23:13
 4/8 anonim válasza:

🤨 Én nem vágom a témát..

🤨 Mi a franc számít kamu profilnak ?

☢️ NINCS KÉP ? NINCS ISMERŐS ? NINCS SEMMI ?

❌ HÁT KÉPZELD , NEKEM PONT ILYEN A FACEBOOK-om....

❌ AZ HOGY A SOK HÜLYE EGYBŐL "LEKAMUPROFILOZZA" a profilom, hát boom...

❌ HALJON MEG HÜLYÉN ...

2022. máj. 16. 00:34
 5/8 anonim válasza:
Xd amúgy a facem nekem is úgy néz ki....
2022. máj. 16. 00:38
 6/8 A kérdező kommentje:
En itt kifejezetten instara gondoltam. Es nalam pl az ha nem a sajat nevem regisztralok. Nem töltök fel magamról képet. Nem értem 4es miért vetted magadra és akadtal így ki. Természetesen vannak olyanok, akik alapból se szeretnek megosztani magukrol képeket, de en kifejezetten arra gondoltam hogy a profil nem azt mutatja aki mögötte van
2022. máj. 16. 16:01
 7/8 anonim válasza:
Nekem facen nem a saját nevem van, az egyetlenegy fiókomon... az baj? Xd (nem vicc)
2022. máj. 16. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, ha van egy rendes profilod amivel a saját neved van, saját magad teljes mértékben (nem érdekes ha nem posztolsz de az a hivatalos) és mellette van még egy másik amin nem te vagy, nem a te neved stb. Azokat az INSTAGRAM neveket szívesen elfogadnám privátban, és beekövetjük egymást a kamuról. :)
2022. máj. 18. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!