Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki akar barátkozni? 31...

Valaki akar barátkozni? 31 éves férfi vagyok, szeretek italozgatni, nem dolgozok, pszichiátriai gyógyszereken élek, hogy topon maradjak. Szóval írjon aki szeretne.

Figyelt kérdés

2022. máj. 14. 08:47
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Bemasolom a privid: leszarom, a pénz az enyém és kész, törődj bele basszam anyádat a szemed láttára seggbe
2022. máj. 17. 08:40
 32/39 A kérdező kommentje:
Mentálisan beteg vagyok, plusz utálok emberek közé járni, ezért nem dolgozok, de valamiből nekem is meg kell élnem. Ezért alanyi jogon jár a rokkantsági és kész.
2022. máj. 17. 08:54
 33/39 anonim válasza:
Tehát nem kierdemelted, hanem rászorulsz. Van közte különbség.
2022. máj. 17. 13:24
 34/39 anonim válasza:

Ha ilyen agresszívan reagálsz a privát üzenetekben is, mégis mit vársz...?

Nem troll vagy véletlenül...?

2022. máj. 17. 13:58
 35/39 A kérdező kommentje:
Persze, hogy agresszíven reagálok, mikor bántanak. Hagyjatok már békén!
2022. máj. 17. 14:41
 36/39 anonim válasza:
Én is nagyon sokat iszom, olyankor átmegyek a szomszédba törni zúzni. Nem mernek már szólni. Mondjuk jobb is.
2022. máj. 20. 06:14
 37/39 anonim válasza:

Sajnálom, hogy ilyen keserű életed van - és ilyen szomorú lelked!

Az emberek sem jobbak, mint az allatok! Ugyanúgy belerúgnak az érzékenyebbekbe, bántják őket, élvezettel gázolnak a lelkükbe!

Gusztustalan faj az ember... Szégyellem, hogy embernek születtem!

A romlott társadalom miatt lettél ilyen! Amiért az ő nevükben elnézést kérek!

Béke veled, Barátom!

2022. máj. 20. 09:33
 38/39 anonim válasza:

Ó, ez igen, amilyen a kérdés... Hello pacemaker-es Gazsi vagyok, már csak intravénásan mehet belém a vodka, és szomorú vagyok, mert csak a heti egy csaj van meg... Minden nap áll a farkam, és nap mint nap telehányom a gardróbot meg az almáriumot. A nők nagyon sármosnak tartanak, de nem jön össze a napi betevő (oda betevő), sajnos. Csak heti egyszer találok sunát.

Gazsi, 92 éves hajléktalan. "Szádba hányok" jeligére nekem is írhatnak bevállalós tinilánykák. Öreg huszonéves vén trottyok kíméljenek! Egy óra múlva már írhattok is, addigra kijózanodom!

2022. máj. 20. 22:56
 39/39 anonim válasza:
Full troll
2023. jan. 2. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!