Valaki akar barátkozni? 31 éves férfi vagyok, szeretek italozgatni, nem dolgozok, pszichiátriai gyógyszereken élek, hogy topon maradjak. Szóval írjon aki szeretne.
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 08:47
11/39 anonim válasza:
És ilyen gyógyszerekre minek iszol? Hogy bekattant?
2022. máj. 14. 12:59
12/39 A kérdező kommentje:
Én főleg alkoholból söröket fogyasztok, meg nagyon ritkán évente párszor boros-cola-t, meg pezsgőt iszok. De sört mindennap szoktam inni, mert szeretem az ízét, meg nem szoktam tőle agresszívebb lenni és bekattanni, engem inkább lenyugtat, ha iszok pár sört. Amúgy amikor szüneteltettem az ivást és csak a gyógyszereket szedtem, akkor sem voltam normálisabb.
2022. máj. 14. 13:03
13/39 anonim válasza:
Nem mehetek hozzád,tiltja a vallásom.Meg aztán sokba kerülnenek a bogyóid meg a piák.
2022. máj. 14. 14:30
14/39 anonim válasza:
És miből élsz?
2022. máj. 14. 18:48
15/39 Noren1989 válasza:
Anyuék + szoctàm?
2022. máj. 14. 18:54
16/39 A kérdező kommentje:
Az anya eltart a nyugdíjából míg él, tán el is megy még nyugdíj mellett dolgozni, hogy több pénzünk legyen, plusz kapok támogatást 2023-tól az államtól, mert megkapom a rokkantságit azért, mert sokat bántottak engem más emberek, akik miatt már soha, de soha többé nem akarok dolgozni, mert érzékeny lelkű, mentálisan beteg ember vagyok. Ha meg anyám meghal akkor kapok 5 milliót egy biztosítótól, meg egy másik biztosítótól kapok pénzt, hogy eltemessem majd anyámat. Szóval van mit a tejbe aprítanom.
2022. máj. 14. 19:35
17/39 anonim válasza:
Engem a nővéred érdekelne továbbra is. Van most valakije?
2022. máj. 15. 00:32
18/39 A kérdező kommentje:
A nővérem is beteg mentálisan, plusz már soha többé nem akar farkat a vaginájába.
2022. máj. 15. 13:35
19/39 anonim válasza:
Rokkantságit adnak munkaviszony nèlkül is?
2022. máj. 15. 16:16
20/39 A kérdező kommentje:
Korábban dolgoztam közfoglalkoztatott voltam, meg rehabos munkáim is voltak igaz nem túl sokáig, amikor 4 órában dolgoztam, most meg papíron van munkám, kapok is havonta 30 ezret, meg 30 ezret kap ettől a kft-től a nővérem is, mert papíron mi egy kft-nél dolgozunk. Jövőre meg lesz így a munkaviszonyunk, plusz a pszichiáterünk ír majd olyan szakvéleményt rólunk, hogy megkapjuk a rokkantsági pénzt.
2022. máj. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!