Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan, aki szívesen...

Van itt olyan, aki szívesen levelezgetne velem?

Figyelt kérdés

Levelezőtàrsat keresek. Van sok témám, de az az egy kérésem van, hogy pervezek kiméljenek!

Magamról annyit, hogy 21 éves lány vagyok, szeretek úszni, küzdősportolni, több szakmával rendelkezem, szabadidőmben szívesen járok gokartozni, bobozni, vàsàrokra, stb. Érdekelnek a várak, kastélyok, múzeumok is. Van több hobbim is, és sok célom van.

Olyan embert szeretnék, aki nem tűnik el pár óra/nap után, meg akiből nem harapófogóval kell kihúzni a szavakat.

2022. máj. 2. 17:49
 1/6 anonim válasza:

29F vagyok, régen küzdő sportoltam, mostanság megint tervezek sportolni, de csak úszni. Én itthon ülős típus vagyok, komoly céljaim, szintén több szakma (bár eléggé egy témakörből), viszont perverz vagyok :D

Szeretek tartósan levelezni, akár más platformra is nyitott vagyok, de volt itt több éves levelezésem és elég hosszú beszélgetéseim.

Ha szeretnél írhatsz, de lehet kizártam magamat :)

2022. máj. 2. 18:09
 2/6 anonim válasza:
Nem szoktam eltűnni, viszont előfordulhat, hogy nem válaszolok azonnal, mert nem nézem a gépet, telefont folyamatosan, nem is jelez ha írnak, hanem én nézem meg időnként. Ha nem az a típus vagy, aki elvárja, hogy 5 percen belül jöjjön válasz, akkor beszélhetünk. Amúgy szerintem jókat tudnánk beszélni, van bennünk sok hasonlóság, meg persze ellentét is, de ez szerintem nem gond.
2022. máj. 2. 18:09
 3/6 anonim válasza:
Én szívesem beszélgetnék veled. Nyugi, nem szeretnélek felszedni, erről megbizonyosodhatsz. :D
2022. máj. 2. 20:01
 4/6 anonim válasza:
Szia, 21 éves vagyok küzdősport mellett szívesen sportolok szabadidőmben illetve beszélgetek bármiről. Ha gondolod írhatsz nekem. ;)
2022. máj. 3. 15:04
 5/6 anonim válasza:
Ha gondolod írj 22/F
2022. máj. 3. 18:19
 6/6 anonim válasza:
Amennyiben még mindig keresel levelezőtársat, írj :) 28/F
2022. máj. 4. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!