Hogyan kereshetnék barátnőt a nagymamámnak?
Nagyon szeretem a nagymamámat. Már 90 éves, a barátnői már elhunytak. Mondhatjuk úgy, hogy egymással legjobb barátnők vagyunk. Tegnap beszéltünk, és azt mondja, szeretne egy barátnőt, az ő korosztályából. Hol találhatnék egy kedves hölgyet, akivel jóban lehetne?
Egy pár infó a nagyimról:
-katolikus, nézi a misét
-fideszes, de úgy istenigazából, nagyon szereti OV-t
-szereti az irodalmat, főleg a régies dolgokat, Petőfi-Arany versek, stb.
-budai
Előre is köszönöm a segítséget!
A lakóhelyétől nem messze nincsenek olyan nyugdíjas "bulik"?
Olyan zenés estekre gondolok, ahol vacsora is van, esetenként tombola, vagy ilyesmi.
Hozzáteszem, hogy a korára tekintettel nagyon óvatosnak kell lenni, mert az idősek között is lehetnek "barátkozós" szélhámosok... :,D
Mintha én írtam volna ki a kérdést! :)
Szinte szóról szóra ugyanaz!!!
Köszönöm kérdező!
Ja, kivéve az irodalom szeretete és a versek.
De a többi stimmel!!!
Ahhoz képest hogy 90 éves, jó formában van. Mármint nem futná le a maratont, de ha kérem, lazán felszáll a buszra és elmegy plázába. Nem kell kilencvennek lenni, olyan 60+ kategóriára gondoltam.
De köszönöm az ötleteket, javasolni fogom neki!
Mondanám az én nagymamámat, de ő messze lakik + jóval fiatalabb (20+ évvel).
Esetleg a szomszédságában nincs ismerőse? Ott is jókat lehet összeülni.
Esetleg a helyi templomnál lehetne "vadászni" ismerőst (pl: Ady Istenes versei beszélgetést szervezni, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!