Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kötetlen beszélgetés, akár a...

Kötetlen beszélgetés, akár a kérdés alatt? 27/N

Figyelt kérdés

Üzenetben is lehet természetesen. Bárki és akárki, kortól/nemtől függetlenül.

Mi az a 3 dolog, ami leginkább jellemez téged?

Ha mást nem, írj egy viccet a kérdés alá, hátha valakit sikerül megmosolyogtatnod.

Ha üzenetben beszélgetnél, de nem tudod, hogy érdemes-e belekezdeni egyáltalán, annyiszor pazaroltad az idődet, egy kis segítség, hogy könnyebb legyen a döntés:

Ha első üzenet alapján nem vagy szimpatikus, akkor is válaszolni fogok.

Nem lesz egyoldalú a beszélgetés, nem adok egy szavas válaszokat.

Nem tűnök el egyik pillanatról a másikra, ha valami miatt le akarom zárni a beszélgetést, azt megírom.

27 éves nő vagyok. Párkapcsolatban élek, társat kereső szándékkal ne írjon senki, legyen kedves. Elvont humorom van, amit nem sokan értékelnek, de aki igen, az arany a szememben. :D Szeretem az adok-kapok-ot. Egy barátokkal összeülős estére nem mondok nemet, főleg ha előkerül valami jó kis társas. Szeretek nyugiban, kényelmesen lenni.

Hírtelen ennyi. :D

2022. ápr. 19. 16:53
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Jók voltak a viccek. 😀
2022. ápr. 19. 20:44
 22/29 A kérdező kommentje:

#2,16,17, Tényleg jó volt! Én is megmosolyogtam. :D

#19 Vannak társasok, amiket közösen, a társas "ellen" lehet csapatként játszani. Tudom ajánlani, ott nem szokott lenni csalás és nagy eséllyel nyertek is, ha olyanokkal vagy, akik szintén szeretik. Egyébként megértelek, bennem is nagy néha a versenyszellem. :D

#20 Azt látsz mögé, amit szeretnél. :)

2022. ápr. 19. 21:19
 23/29 anonim válasza:

A szekrényből szapora rágás hallatszik.

- Mi rág?

- Hát a nad-rág

Ha a lovak az istállóban laknak, a gyíkok hol?

- gyíkállóban

2022. ápr. 19. 21:26
 24/29 A kérdező kommentje:
#6 Igen, megvan, hogy miről beszélsz. Bár én arra az adok-kapokra gondoltam, ahol nem az a cél, hogy bemarjanak a másiknak. Inkább úgy fogalmaznék, hogy szívni egymás vérét. :D
2022. ápr. 19. 22:28
 25/29 anonim válasza:

Én az adok kapokodat úgy értelmeztem, hogy amint kapsz azt is adod vissza. Ha rosszat kapsz rosszat adsz. Ha jót kapsz, akkor az annak is jó lesz, akitől kaptad. :)

2022. ápr. 19. 23:21
 26/29 anonim válasza:
26: De jó. Nagyon ügyes vagy. Végre sikerült? 😊
2022. ápr. 19. 23:52
 27/29 anonim válasza:
30: Az nem tehetem, mert olyan kis szégyenlős vagyok. Biztos egyből le fogsz tiltani. 😊
2022. ápr. 20. 00:07
 28/29 anonim válasza:

Úgy sem válaszolnék, kinek van kedve napi 50 privátra válaszolni? Van elég nőstény jelentkező, nem kell még egy.

Muszáj le írjam megint hogy tudjátok

(Privátokra nem válaszolok, mert reflexből tiltom őket)

57f

2022. ápr. 20. 00:14
 29/29 anonim válasza:
32: Látod, tudtam hogy nem írnál vissza, és csak latiltanál. 😞
2022. ápr. 20. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!