Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kötetlen beszélgetés, akár a...

Kötetlen beszélgetés, akár a kérdés alatt? 27/N

Figyelt kérdés

Üzenetben is lehet természetesen. Bárki és akárki, kortól/nemtől függetlenül.

Mi az a 3 dolog, ami leginkább jellemez téged?

Ha mást nem, írj egy viccet a kérdés alá, hátha valakit sikerül megmosolyogtatnod.

Ha üzenetben beszélgetnél, de nem tudod, hogy érdemes-e belekezdeni egyáltalán, annyiszor pazaroltad az idődet, egy kis segítség, hogy könnyebb legyen a döntés:

Ha első üzenet alapján nem vagy szimpatikus, akkor is válaszolni fogok.

Nem lesz egyoldalú a beszélgetés, nem adok egy szavas válaszokat.

Nem tűnök el egyik pillanatról a másikra, ha valami miatt le akarom zárni a beszélgetést, azt megírom.

27 éves nő vagyok. Párkapcsolatban élek, társat kereső szándékkal ne írjon senki, legyen kedves. Elvont humorom van, amit nem sokan értékelnek, de aki igen, az arany a szememben. :D Szeretem az adok-kapok-ot. Egy barátokkal összeülős estére nem mondok nemet, főleg ha előkerül valami jó kis társas. Szeretek nyugiban, kényelmesen lenni.

Hírtelen ennyi. :D

2022. ápr. 19. 16:53
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
10 hát évezredekkel ezelőtt hallottam... én is szeretem az elvont humort
2022. ápr. 19. 18:47
 12/29 anonim válasza:

11: Én a vicces vicceket szeretem. Amitől azért még nem, de majd nem megfulladok. De minimum kicsordul a könnyem. :)

2022. ápr. 19. 18:50
 13/29 anonim válasza:

Nekem is van egy viccem.

Két hajléktalan beszélget:

- Te, az ing, ami rajtad van, az fehér vagy szürke?

- Fehér. Ha szürke volna, fekete lenne.

2022. ápr. 19. 19:03
 14/29 anonim válasza:

#13: Erről nekem is eszembe jutott egy vicc.

-Miért jó hajléktalan nővel járni?

-...

-Mert bárhol kiteheted a kocsiból.

2022. ápr. 19. 19:05
 15/29 anonim válasza:

Szerintem ahol kipécéznek egy gyengébb társadalmi réteget, vagy csoportot, és rajta, nem vele nevetünk nem jó poénok.

2022. ápr. 19. 19:08
 16/29 anonim válasza:

#4es vagyok!

Lehet Te, kérdező nem az ilyen fajta viccek híve vagy!? De azt én in is szeretem, ha valamivel viccelek azt értékeljék! Nem szeretem ha szomorkodnak vagy túl komolyak körülöttem!

Kicsit hosszú! De ez számomra emlékezetes sztori, nem tudom hogy vicc-e, vagy ténleg megtörtént-e! :)

Tanulság az elírt e-mail címről!

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

"Szerető feleségemnek

Időpont: 2013 nov.22, péntek

Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!"

2022. ápr. 19. 19:13
 17/29 anonim válasza:
Bocsi! 2es voltam nem 4es!
2022. ápr. 19. 19:15
 18/29 anonim válasza:
Ez jó volt 16-os. :D Főleg az u.i. :)
2022. ápr. 19. 19:22
 19/29 anonim válasza:
Én is szeretem a társasokat, de csak akkor ha nincs csalás és mindig én nyerek :'D Itt a városomban van egy hely ahol rengeteg társas és egyéb közösségi szórakozás várja az embereket közben pedig lehet inni egyedi koktélokat. Ez a LVL UP.
2022. ápr. 19. 19:30
 20/29 anonim válasza:
Még egy társas magányban élő nő bátorkodó próbálkozásai, hogy lelki társat találjon...ha már az anyagi megvan.
2022. ápr. 19. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!