Van itt olyan kedves, vicces Lány aki szeretne barátkozni egy tini Sráccal?
Mármint ugye velem. És én tényleg inkább csak barátkozni szeretnék. Mivel szeretem a nőket. Azonban barátkozni jobban szeretek velük. Mert tartósabb. Mint egy párkapcsolatban. A kérdést eleve azért írom ki. Mert akiket előben ismerek lányokat. Velük már sajnos nem vagyok olyan beszélő viszonyban. Még interneten sem. És szeretek a lányokkal beszélgetni. De csak ha normális, nem flegma lányról van szó. Párkapcsolat nekem eddig 2 alkalommal volt. És akkor is csak 2-3 hónapig. És nem volt olyan tartalmas egyik sem. Mivel mind2 lány eléggé érdektelen volt. Igaz csak 13 éves volt az idősebbik lány akivel együtt voltam. Tehát ezzel a korosztályal szerintem még barátkozni sem tudnék. Mert szerintem nem tudnék olyan jól elbeszélgetni velük. Viszont akár még 21-22 éves lánnyal is hajlandó vagyok beszélgetni. A tinibe korba abba még ők is bele tartoznak! De oda meg már talán én vagyok kicsit éretlen. :D
Egyébként nagyon jókat lehet velem dumálni még írásban is. Főleg akkor ha már kezdünk jobban bele csöppeni a beszélgetésbe. Illetve ha nem csak egy szavas válaszokat adnak.
Hogy milyen igaz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!