Nem lenne kedve valakinek beszélgetni, aki nárcisztikus szülőkkel él(t)?
Figyelt kérdés
Nagyon jól esne kiírni magamból amit érzek. Egy olyannal aki megért, mert senki nincs akivel megoszthatnám/meg akarom osztani a környezetemben.2022. márc. 24. 18:59
1/4 anonim válasza:
Megoszthatod. Bár én nem szülőkkel, hanem nagyszülőkkel éltem, ott volt ilyen:(
2022. márc. 24. 19:24
2/4 anonim válasza:
Én szívesen meghallgatnálak
2022. márc. 24. 19:31
3/4 anonim válasza:
Szia. Én most szeptemberben költöztem el otthonról -sort of.
Szóval Budapesti vagyok, de Szegedre jöttem egyetemre, és azóta kb itt élek.
Már nagyon elegem volt a szüleimből. Főleg anyámmal voltak problémáim. Eléggé irányítás mániás volt, és az érzelmi zsarolás volt a kedvenc játékszere. De ő csak jót akart. Na mind1. (Amúgy így utólag kicsit belátom, de akkor is el van cseszve a dolog...)
A lényeg, hogy mióta elköltöztem, sokkal jobb.. A viszonyunk is. Én sem idegesítem halálra őt a létezésemmel, és én is azt csinálok amit szeretnék.
Ha gondolod írhatsz. Szabad az estém, holnap nincs órám^^>
19/f
2022. márc. 24. 19:51
4/4 anonim válasza:
Szia nekem is írhatsz :3
25 éves lány
2022. márc. 26. 07:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!